Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Interieur- en standbouwer Gielissen doet overname

Gielissen Interiors heeft alle activiteiten van Groeneveld & Poirot Interieurbouw B.V. overgenomen en gaat verder onder de naam Groeneveld & Poirot onderdeel van Gielissen Interiors. In 1999 begon Herbert Groeneveld met passie en vakmanschap als interieurbouwer. In 2001 startte de samenwerking met André Poirot met als doel: samen de mooiste interieurs maken. Sinds 2011 werkt Groeneveld & Poirot Interieurbouw B.V. vanuit een gemoderniseerde werkplaats in Alblasserdam.



Herbert Groeneveld: (Groeneveld & Poirot) "Ik ben zeer verheugd met het feit dat Gielissen de activiteiten van onze prachtige onderneming voortzet. Daarmee is de continuïteit van de bestaande organisatie gewaarborgd."

André Poirot (Groeneveld & Poirot): "Met onze ervaring in hoogwaardig interieurs zijn we de ideale aanvulling op Gielissen onder andere voor de high-end interieurs voor de jachtenbouw en particuliere interieurs voor bestaande zakelijke opdrachtgevers."

Andre Hoeben (CEO van Gielissen Interiors): "Herbert, André en hun team, passen perfect bij de Gielissen cultuur. Bovendien vullen we hiermee een lang gekoesterde wens in om onze activiteiten voor Zeelander Yachts dichter bij Groot-Ammers uit te breiden. Ook levert het de ideale uitvalsbasis voor projecten in de Randstad én geeft ons de mogelijkheid top talent uit de groot regio Rotterdam aan ons te binden."

Daarnaast blijven zowel Herbert als André nauw betrokken bij de onderneming. De productie, expertise en het gedreven team van professionals van Groeneveld & Poirot worden door klanten hoog gewaardeerd. De bestaande opdrachtgevers blijven verzekerd van dezelfde services die zij gewend zijn.

Groeneveld&Poirot Interieurbouw
In 1999 begon Herbert Groeneveld met passie en vakmanschap als interieurbouwer. In 2001 startte de samenwerking met André Poirot met als doel: samen de mooiste interieurs maken. Deze samenwerking is uitgegroeid tot Groeneveld & Poirot Interieurbouw B.V. Als snel kwam er personeel bij en na een aantal jaren werken vanuit huis, verhuisde het bedrijf naar een werkplaats in Nieuw-Lekkerland. Sinds 2011 werkt Groeneveld & Poirot Interieurbouw B.V. vanuit een werkplaats in Alblasserdam, waar ruimte is voor een state-of-art machinepark met onder andere vier moderne CNC-gestuurde machines.

Meer informatie:
Groeneveld&Poirot Interieurbouw
Ampèrestraat 32
2952 AA Alblasserdam
0184 - 68 61 73
info@groeneveldpoirot.nl
www.groeneveldpoirot.nl

Interieur- en standbouwer Gielissen
Ampèrestraat 32
2952 AA Alblasserdam
0184 686 173
info@groeneveldpoirot.nl
www.gielissen.com

Publicatiedatum: