Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Wolkwaliteiten Interfloor nu ook op 500 cm breed

De wolcollectie van Interfloor wordt momenteel fors uitgebreid. Naast de bestaande kwaliteiten; Carré Wool, Lana Wool, Manilla Wool en Verona Wool wordt momenteel de Noblesse Wool geïntroduceerd. Maar er is meer, binnenkort zal ook de Capri Wool gelanceerd worden waarvoor op dit moment de stalen in gereedheid worden gemaakt. Achter de schermen wordt tevens druk gewerkt aan een unieke wolkwaliteit met een visgraat structuur, die na verwachting begin juli gereed zal zijn. 

Wol is een veel toegepaste kwaliteit voor zowel karpetten als kamerbreed. “Om aan het verzoek van onze afnemers te voldoen, is het nu ook mogelijk om een deel van de wol collecties op 500cm breed te kunnen leveren” - vertelt Interfloor. Het betreft de volgende kwaliteiten: Carré Wool, Lana Wool, Manilla Wool, Verona Wool en Capri Wool. Op dit moment wordt dit door de salesmanagers van Interfloor geïntroduceerd. De bestellingen van 500cm breed worden binnen 10 werkdagen na order geleverd.Meer informatie:
Interfloor Tapijt B.V.
Adelaarstraat 6
8064 AH Zwartsluis 
T: +31 (0)38 38 66 222 
[email protected] 
www.interfloor.nl 

Publicatiedatum: