Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Espoo feestelijk geopend in showroom Master Meubel

Een jaar na de overname van interieurzaak Espoo in Antwerpen opende de Master Group uit Turnhout een tweede vestiging van de shop. De nieuwe Espoo is terug te vinden in de toonzaal van Master Meubel in Turnhout en is even groot als de Antwerpse winkel. De opening is afgelopen weekend groots gevierd.



ELLE omschrijft interieurwinkel Espoo in de bekende Antwerpse Kloosterstraat als 'een walhalla voor alle liefhebbers van deco en interieur' en 'een ware streling voor het oog'. De Master Group, eigenaar van Master Meubel in Turnhout en Vitra Partner Store Antwerp en Espoo in Antwerpen, wil die kwaliteiten graag delen met haar klanten in de ruime regio rond Turnhout.



In de 7.000 vierkante meter grote showroom van Master Meubel werd een ruimte ingericht als een volwaardig tweede filiaal van Espoo, met ongeveer dezelfde oppervlakte als de locatie in de Antwerpse Kloosterstraat. “Klanten vinden hier collecties van onder meer HAY, Muuto, &Tradition, Ferm Living, Montana en Fogia”, vertelt Goele. “De perfecte aanvulling op de wereldberoemde designmerken bij Master Meubel.”



Het aanbod van Espoo is er voor iedereen die belang hecht aan zowel prijs, kwaliteit als duurzaamheid. “Deze producten worden gemaakt met duurzame materialen en de nieuwste technieken. Het zijn vaak ontwerpen van de nieuwe Masters van het hedendaags design, zoals de Bouroullec broers of, uit eigen land, Muller Van Severen.”

Meer informatie:
Master Meubel
+32(0)14 41 61 13
[email protected]
www.mastermeubel.be

Publicatiedatum: