Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Beroep meubelmaker past Bouke Schrik als gegoten

"Na een aantal omwegen besefte ik dat het maken van mooie meubels mijn droom is"

Het knutselen met karton of houten planken en spijkers is altijd al een passie geweest voor Bouke sinds hij een kind was. Het bouwen en creëren van iets vanaf de grond af heeft hem altijd aangesproken, of hij nu karton gebruikte of met houten planken en spijkers werkte.

"Ik ben me er nooit bewust van geweest, dat je daar ook je beroep van kon maken", vertelt hij lachend tegen de PZC. Vandaag de dag werkt hij als meubelmaker in Middelburg. Als je langs de Ampèreweg komt is de kans groot dat je zijn schuurmachine hoort. "Na een aantal omwegen besefte ik dat het maken van mooie meubels en andere creaties van voornamelijk hout mijn droom is. Vanuit deze wens ben ik de opleiding meubelmaker gaan volgen in Rotterdam. Na een aantal leerzame stages en het afronden van mijn opleiding, kreeg ik gelijk de kans om voor mezelf te beginnen. De meubelmaker bij wie ik mijn laatste stage deed ging verhuizen en zo kwam er een unieke kans om zijn plek in de loods over te nemen. Zo ontstond in april 2018: Made by Bouke:, laat hij weten op de website.Meer informatie:
Made By Bouke
Ampèreweg 26 F
4338 PT Middelburg
+31(0)6 37 22 80 44
[email protected]
www.madebybouke.nl

Publicatiedatum: