Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Meubelproducent uit Almere legt het loodje: Gedupeerde klanten gaan los op social media

Een meubelproducent uit Almere is zodanig in de financiële problemen gekomen dat het gisteren (3 mei) failliet verklaard is door de rechtbank Lelystad. Als curator is Daniël de Haan aangesteld. De online webshop leverde meubelen door heel Nederland, België en West-Duitsland. Het meubilair werd met de hand vervaardigd, waardoor het op maat gemaakt kon worden voor klanten.

Het gaat om JORGS Meubelen dat in 2002 opgericht werd. Op de website is te lezen dat het bedrijf al meer dan 20 jaar specialist is in maatwerk meubelen. Van eikenhouten tafels, kinderkeukens, marmeren tafels tot (kinder)bedden.Enkele reacties gedupeerde klanten
Het faillissement komt niet voor iedereen als een verrassing. Gedupeerde Kees de Frankrijker zei ander halve maand geleden op Facebook: "Niks kopen daar. Is het grootste k*t bedrijf van het land. Je koopt er iets en levering word 2x uitgesteld en uiteindelijk geannuleerd. Hoop dat ze snel failliet gaan." Waarop Robin Verkaart reageerde: "Als je niks levert ben je zo failliet ja..."Ook Ingrid Tent is niet te spreken over de manier van handelen. Ze schreef het volgende op een Facebookpost van JORG Meubelen: "Zoiets heb ik enige tijd geleden bij jullie besteld en het zou al geleverd moeten zijn. Ik heb de hele dag gewacht maar er is niemand geweest. Ook reageren jullie ineens niet meer op mijn mail waarin ik vraag waarom er niemand geweest is en waarom ik helemaal niets gehoord heb. Ik vind dit een hele vreemde gang van zaken. Zo ga je toch niet met klanten om?"Assortiment
JORGS beschikte over een outlet, waar direct leverbare meubelen te vinden waren voor een afgeprijsd bedrag. Ook Doe-Het-Zelf bouwpakketten steigerhout zijn terug te vinden in het assortiment, bestaande uit diversen DIY meubelbouwpakketten voor binnen en buiten.

Eigen chauffeurs
Bij JORG bezorgden ze met eigen chauffeurs. De koeriers zijn opgeleid tot meubel bezorger en weten als geen ander hoe je om moet gaan met een meubelstuk. Het bezorgen van de bestelde meubel gebeurde dus 100% in eigen beheer.Sinds 8 maart 2023 is JORGS Meubelen niet meer telefonisch bereikbaar. Wel is er per mail contact gezocht voor een reactie. Hier is (nog) geen reactie op gekomen.

Meer informatie:
JORG Meubelen
www.jorg-steigerhout.nl