Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
'Tsunami aan prijsverhogingen achter de rug'

TTP Concepts kan tarieven van designcollectie Lego weer flink verlagen

"De afgelopen 2 jaar hebben we (helaas) door economische omstandigheden diverse prijsverhogingen moeten aankondigen. Nou, eigenlijk vlogen ze ons om de oren. Niet leuk, maar we moeten ermee dealen", begint groothandel TTP Concepts, dat in totaal 67 merken vertegenwoordigd.Eén van deze merken is Lego. En hier heeft TTP Concepts goed nieuws over te melden: "Lego komt met een sterke prijsverlaging. Kosten zijn herberekend in deze nieuwe tijd waarbij sommige productiekosten verlaagd konden worden. Deze verlaging is doorberekend zodat de adviesverkoopprijs (weer) omlaag kan", vertelt directeur Mareille Stofberg.

De prijsverlaging geldt ook voor Lego Wood collectie, een exclusieve designcollectie is gemaakt van hout. Hierop heeft licentie houder NHG (voorheen Room Copenhagen) ook de prijzen her-berekend en kunnen verlagen.Mareille vervolgt: "Met Lego hadden we inmiddels wel een punt bereikt; nog een klein zetje en dit merk wordt eigenlijk te kostbaar om het voor een grote groep consumenten aantrekkelijk te houden. Nog steeds een fantastisch en sterk merk, maar hoeveel rek zit daar nog in? Dat is best een vraagstuk wanneer je te maken hebt met een populair merk dat een vaste omzetwaarde heeft voor ons en onze klanten."

Inmiddels is de 'tsunami aan prijsverhogingen' achter de rug bij TTP Concepts. "Het is gelukkig al een tijdje redelijk stabiel binnen ons merkenportfolio", besluit Mareille.

Meer informatie:
TTP Concepts
+31 (0)6 3406 2360
[email protected]

Showroom Berkel-Enschot 
Ordelven 1
5056 DC Berkel-Enschot
[email protected]

Showroom Utrecht
Trade Mart Utrecht (3e etage, stand nr A215)
Herculeslaan 126
3584 AB Utrecht
[email protected]

Showroom Brussel
Atomiumlaan 1
1020 Brussel
[email protected]

Publicatiedatum: