Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Seventy5 gaat merk Riva 1920 vertegenwoordigen

Sinds 1 april wordt het Italiaanse merk Riva 1920 in BelgiĆ« en Luxemburg vertegenwoordigd door Seventy5 Interior Agency. "Het merk past perfect in de filosofie van Seventy5 om alleen maar Europese merken met een eigen productie ter plaatse te vertegenwoordigen", vertelt Sven Moresi, eigenaar van Seventy5.Drie van deze merken zullen volgende week ook aanwezig zijn op de beurs Salone del Mobile in Milaan. Riva 1920 heeft er vanaf nu zijn eigen paviljoen in de centrale wandelgang, building E03 op de Corso Italia Est, vlakbij Hall 7. Woensdag 19 april om 10.30 uur wordt er samen met patissier Iginio Massari een leuke samenwerking voorgesteld.Kettal zal present zijn in Hall 4, B11-C12 en heeft voor zowel Living als Workplace een aantal nieuwigheden te tonen. "Vergeet je zeker niet te registeren via onderstaande link om een vlotte toegang tot de stand te bekomen", aldus Sven.Pol74 zal in Hall 14, D39 wel drie totaal nieuwe modellen voorstellen waarvan er twee weer heel vernieuwd zullen zijn. Ze zullen hun naam als nummer 1 in de sofabedden weer waarmaken.

Sven besluit: "Zelf zal ik afwisselend op deze drie standen present zijn. Wil je voor een specifiek merk een afspraak maken, stuur dan gerust een mail met je datum en uur dat je aanwezig bent."

Meer informatie:
Seventy5 Interior Agency
Kromstraat 126
B-2520 Ranst
+32 470 560 450
[email protected]
www.seventy5.be

Publicatiedatum: