Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Heditex neemt volgende stap in sociaal ondernemen

Vorige maand hebben Heditex, groothandel in woning- en projectinrichting, en Stroomopwaarts het convenant Sociaal Werkpact MVS ondertekend. Jasper Ringelberg, de in 2022 nieuw aangestelde algemeen directeur van Heditex: “Wij bieden al enkele jaren op detacheringsbasis werkplekken aan medewerkers van het werkleerbedrijf van Stroomopwaarts. Dat bevalt heel goed.”
 

Algemeen directeur Jasper Ringelberg ondertekent het convenant Sociaal Werkpact MVS.

Heditex heeft met het tekenen van het convenant besloten de samenwerking met Stroomopwaarts te intensiveren. Bepaalde vacatures die normaliter via de reguliere kanalen geplaatst worden, worden nu onder de aandacht gebracht bij cliënten van Stroomopwaarts die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. “Wij menen dat bepaalde functies, bijvoorbeeld die van magazijnmedewerker, met de juiste begeleiding goed ingevuld kunnen worden door mensen met een arbeidsbeperking. Het voelt goed om mensen de kans te geven weer mee te doen, nu en in de toekomst”, aldus Ringelberg.

Accountmanager Simone 't Hart van Stroomopwaarts: “Mooi en nodig dat organisaties zoals Heditex de stap nemen om op deze manier bij te dragen en het verschil te maken in het leven van mensen. Vanuit Stroomopwaarts hebben wij een team paraat om zowel de organisaties als de medewerkers bij te staan met advies en begeleiding.”

Meer informatie:
Heditex
Arij Koplaan 18
3132 AA Vlaardingen
010 445 1100
[email protected]
www.heditex.com

Publicatiedatum: