Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

René Dekker van Dekker Interieur: 'Jarenlang gedroomd over dit concept’

"Na jarenlang gedroomd te hebben over dit concept en hier veel tijd en energie in gestoken te hebben, is het dan eindelijk zo ver", begint René Dekker (eigenaar van Dekker Interieur) op social media. "De deuren van Studio Excellent zijn geopend en dit wordt feestelijk gevierd tijdens een interieur event."Altijd op zoek naar groei, ook wel positieve nieuwsgierigheid genoemd, zeggen René Dekker en interior designer Marije Hartman, als ze terugkijken op de ontwikkeling van het nieuwe bedrijf Studio Excellent. "Samen met ons enthousiaste team worden er creatieve oplossingen ontworpen voor elke ruimte in huis of bedrijfspand in elke gewenste stijl als er verbouw- of nieuwbouwplannen zijn. Hierbij kan er gedacht worden aan een moodboard, plattegrond in 2D of 3D, kleuradvies, indelingsadvies, stalen en materialenplan, meubelplan en verlichtingsplan."

De cirkel is rond, zegt René Dekker trots. Naast de bestaande bedrijven Dekker Interieur en Keukenstudio Dekker maakt Studio Excellent het totaalconcept compleet. Ofwel van advies en ontwerp tot en met realisatie en coördinatie. "Dat is de kracht van Studio Excellent en dat middels één aanspreekpunt en alle facetten in eigen beheer. Dus niet alleen het ontwerp, maar ook het leveren van eventueel maatwerk interieur, meubelen, vloeren, raambekleding en/of accessoires."

De lancering wordt feestelijk gevierd tijdens een interieur event. De showroom en het atelier zijn volledig in nieuwe stijl getransformeerd en er kan op vele gebieden inspiratie en informatie opgedaan worden. 

Meer informatie:
Dekker Interieur
Bedrijvenpark Twente 167
7602 KE Almelo
0546-451507
[email protected]
www.dekkerinterieur.nl

Publicatiedatum: