Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

LogicTrade zoekt consultants om continue groei door te kunnen zetten

Dagelijks ondersteunt LogicTrade meer dan 1000 winkels door heel Nederland met een compleet scala aan software voor de gehele meubel-, slaap- en woningtextielbranche. Inmiddels zetten iedere dag zo'n 45 man zich in om dit te verwezenlijken. Echter is het nu tijd om het team verder uit te breiden, zodat het softwarebedrijf de volgende stappen kan gaan zetten."LogicTrade is de afgelopen jaren sterk gegroeid en deze groei zet door", stelt een enthousiaste Sven Andriessen. Zelf is hij al acht jaar verbonden aan de onderneming uit Staphorst, waardoor hij tot de harde kern behoord. "We zoeken mensen uit de branche die dezelfde taal spreken en ons jonge team komen versterken." Steeds meer organisaties maken gebruik van onze (ERP) software oplossingen en deze nieuwe klanten begeleidt LogicTrade intensief tijdens de implementatiefase.


Sven Andriessen, sales director bij LogicTrade.

Zoektocht naar Implementatie Consultants
Vandaar dat LogicTrade mensen zoekt die meedenken in de verbetering van bedrijfsprocessen. "We hopen in contact te komen met geschikte Implementatie Consultants. Je wordt bij ons van A tot Z verantwoordelijk voor de meest optimale implementatie van ons softwarepakket. Het doel is dat de klant, na implementatie, LogicTrade dusdanig efficiĆ«nt heeft ingebed in haar bedrijfsprocessen en optimaal weet te gebruiken, dat LogicTrade voor hen het middel is om te excelleren."

Kortom, je weet de juiste vertaalslag te maken tussen de bedrijfsprocessen van de klant en de verschillende mogelijkheden binnen de softwaresuite LogicTrade. De software bestaat uit diverse modules en kan onder andere ingezet worden als ERP, PIM en/of PDM software.Doing IT
Binnen deze afwisselende baan heb je meerdere projecten naast elkaar lopen. Klanten verschillen van grote winkelketens tot een zelfstandige woonwinkel om de hoek. Binnen het implementatieproces onderhoud je nauw contact met de klant, jij bent hun persoonlijke coach en fungeert tijdens het hele proces als vraagbaak. Dit doe je deels op locatie bij de klant of op afstand via Teams. Je bent daardoor afwisselend werkzaam vanaf het kantoor in Staphorst en bij de klant. Tevens behoort thuiswerken tot de mogelijkheden.

Naast dat je proactief meedenkt en adviseert op het gebied van bedrijfsprocessen, zorgt je tevens voor het inrichten van de software en het instellen van bijvoorbeeld koppelingen. In de eindfase van een implementatietraject geef je trainingen aan eindgebruikers, zodat ze goed van start kunnen gaan en onze software optimaal weten te benutten.

Wanneer de implementatie bij een klant succesvol is afgerond draag je het project over aan onze Customer Service en start jij aan een nieuw project en ontmoet je dus een nieuwe klant, met nieuwe uitdagingen.Interesse?
Is jouw interesse gewekt en wil je graag in aanmerking komen voor de vacature Implementatie Consultant? Stuur je CV (of link naar je LinkedIn-profiel) naar [email protected]. Ook bij twijfel nodigen wij jou uit te reageren. Op basis van jouw wensen en competenties kijken we graag samen met jou wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Liever telefonisch contact? Bel Jolanda (HR) via 088 - 2400 180.Meer informatie:
LogicTrade
(088) 240 01 80
[email protected]
www.logictrade.nl