Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Eigenaar en designer Robert Milder van Van de Sant:

'Design verkoopt, maar het verhaal is de bonus'

Van de Sant was naar eigen zeggen de eerste die duurzaamheid vertaalde naar zacht meubilair. Ze vonden het tijd om er een een stempel op drukken om te laten zien dat design en duurzaamheid hand in hand kunnen gaan. Daarom introduceerden ze The Green Leg.


Robert Milder, eigenaar van Van de Sant.

“Het design is leidend”, vertelt eigenaar en designer Robert Milder tegen het platform Compose. “We werken aan meubelen die mooi zijn, dat verkoopt. Het verhaal dat erbij zit is de bonus, en bij meer verkochte meubelen hebben we een grotere impact op verbetering van het milieu. We streven ernaar om de klant geen concessies te laten doen. Niet op design, en niet op klimaatvriendelijkheid.”The Green Leg is herkenbaar aan de diepgroene kleur aan de binnenkant van een enkele meubelpoot, die ze markeren als symbool voor één van de oplossingen voor een betere toekomst. "We verwerken afval om bomen en oceanen te redden. 100% van de frames is gemaakt van plastic afval dat is verzameld van land en oceanen. Ons unieke productieproces laat zien dat we innoveren voor ons milieu:, valt te lezen op de website.

Meer informatie:
Van de Sant
Didamsestraat 35 0-06
6901 HB Zevenaar
[email protected]
www.vandesant.com

Publicatiedatum: