Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Fotoreportage Independent Hotel Show

Afgelopen dinsdag en woensdag (14 en 15 maart) werd de Independent Hotel Show Amsterdam (IHS) gehouden in de RAI Amsterdam. Aan het jaarlijkse hospitality-evenement namen ongeveer 200 bedrijven deel. De focus lag voornamelijk op bezoekende managers van hotels en onafhankelijk denkende hoteliers uit heel Europa.

Zoals op veel van de afgelopen events was de sfeer goed. Het overgrote deel van de exposanten was te spreken over de opkomst. Voornamelijk de eerste dag liepen de hallen goed vol. Maar ook de tweede dag waren er louter positieve geluiden te horen. 


Bekijk hier de gehele fotoreportage van de Independent Hotel Show.

Gerrit van het Oever van Cerriva bevestigt dit beeld. "De eerste dag was het echt ontzettend druk. Volgens mij zijn er in een dag zo'n 2000 bezoekers naar de beurs gekomen. Ook over de 2e dag hoor je ons niet klagen. Het was toen iets rustiger, maar dat hadden we al wel voorzien. Ik gok dat er in tussen 3000 en 3500 bezoekers zijn geweest." De daadwerkelijke cijfers zullen waarschijnlijk in de komende tijd bekend gemaakt worden door de organisatie.


  
Ook was er een reeks aan nieuwe deelnemers te bezoeken, zoals Bubalou. "Voor ons was het de eerste keer dat we deelnemen aan de Independent Hotel Show, dus je weet niet precies wat je moet verwachten. Maar we zijn te spreken over de gesprekken die we gehad hebben. Zes jaar lang hebben we gebouwd aan het merk, nu waren we klaar voor de volgende stap op de projectmarkt", vertelt Marco Verschut.Verder was Richmond Interiors aanwezig op de vakbeurs. Niet alleen met een stand, ook hebben ze Member Suite op de beurs aangekleed, waar onder andere ruim 60 stoelen worden tentoongesteld. Rick Nijenhuis: "We kregen een erg positieve response op de Member Suite die we hebben ingericht. We zijn zeer tevreden over de samenwerking met de organisatie. En hebben veel nieuwe contacten kunnen leggen, waarmee we de volgende stappen kunnen gaan zetten op de projectmarkt."


De ingang van de beurs was verzorgd door Textiles and More.

De komende periode zal uitwijzen of het een geslaagde beurs is geweest voor de exposanten. De Independent Hotel Show Amsterdam (IHS) is geen namelijk 'schrijfbeurs'. Het event staat voornamelijk in het teken van contacten op doen, kennis maken en oriënteren. Maar één ding is zeker: de beurs heeft andermaal zijn meerwaarde bewezen.De volgende editie van Independent Hotel Show zal in een andere hal gehouden worden. Op dinsdag 12 en woensdag 13 maart 2024 zal het evenement plaatsvinden in hal 5 van de RAI Amsterdam.

Bekijk hier de gehele fotoreportage

Meer informatie:
Independent Hotel Show Amsterdam
www.independenthotelshow.nl