Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Mijlpaal voor Meubelen de Jager

Wat begon als een kleine en lokale meubelwinkel in Utrecht, is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardige meubelzaak in Maarssen. “Ondanks dat we zijn gegroeid, zijn we nog steeds dat gezellige winkeltje", vertelt Klaas, die de zaak samen met Tina runt. Dit jaar is extra speciaal voor het stel dat 23 jaar geleden de winkel overnam. Meubelen de Jager bestaat dit jaar namelijk 90 jaar80 jaar een vertrouwd adres
In het voorjaar 2015 is de meubelwinkel verhuisd. Na ruim 80 jaar hebben ze de knusse winkel “Het Gesloten Huis” aan de Amsterdamsestraatweg in Utrecht verruild voor een nieuwe, veel ruimere locatie in Maarssen. Een nieuwe showroom met meer meubelen en meer mogelijkheden. De winkel heeft een eigentijdse uitstraling met een verrassende, nieuwe, jonge meubelcollectie en natuurlijk ons vertrouwde assortiment.

"Wij en onze klanten zijn echter niet vergeten hoe het allemaal is begonnen", valt te lezen op de website. Meubelen de Jager is o­ntstaan uit een meubelmakerij. In de voorkamer van het woonhuis aan de Amsterdamsestraatweg te Utrecht werden de meubelen verkocht. De buurtwinkel stond toen ook bekend o­nder de naam 'Het Gesloten Huis'. De jaren daarna is meubelmakerij langzaam verdwenen en is de winkel uitgegroeid tot een gezellige meubelzaak gespecialiseerd in massief  eiken hout.
 
Vandaag de dag presenteert het bedrijf een actuele woonprogramma’s in massief hout in meer dan 40 kleuren. Naast deze collectie hebben ze nu ook een groot assortiment aan banken, (relax)fauteuils, eetkamerstoelen, karpetten, schilderijen, verlichting en woonaccessoires.
 
Meer informatie:
Meubelen de Jager
Handelsweg 3
3606 AA Maarssen
0346-243726
[email protected]
www.meubelendejager.nl

Publicatiedatum: