Forme bestormt Nederlandse markt met massieve eikenhouten eettafels

Forme koppelt lokaal geproduceerde kwaliteitsmeubels van duurzaam massief eiken koppelt aan volledige vormvrijheid. In Zuid-Nederland ligt niet alleen de wieg van dit nieuwe merk, maar ook de ambitie om meubelwinkels te bevoorraden met tafels die in het oog springen op het gebied van design, duurzaamheid én betrouwbaarheid.


Links Jan-Willem van Rheenen. 

Inmiddels bedient Forme gerenommeerde bedrijven zoals Berden Wonen en Home Center en zijn de eerste stappen buiten de landsgrenzen gezet. Het aantal plaatsen waar Forme met open armen is ontvangen groeit gestaag. Dit is mede gelukt door de inzet van Jan-Willem van Rheenen, een bekend gezicht in de meubelwereld en vertegenwoordiger van Forme voor de Nederlandse markt. Uiteraard is er nog plaats voor meer. Maar wat maakt Forme in deze tijd van stevige concurrentie nu zo bijzonder?

''Alles valt of staat natuurlijk met het product. Forme durft te beweren dat de tafels van extreem hoge kwaliteit zijn. 20 ervaren vaklui steken hun handen uit de mouwen in de hypermoderne werkplaats in het zuiden van Nederland en dit resulteert dag in, dag uit in prachtige meubels. Daar komt nog eens bij dat er gebruik wordt gemaakt van de beste materialen in een omgeving waarin uiterst efficiënt wordt gewerkt. Hierdoor worden snelle levertijden gegarandeerd.''

''Forme werkt daarnaast zonder voorraad. Iedere tafel die we maken is uniek. Dit komt door de 500 keuzemogelijkheden die de uiteindelijke klant heeft bij het samenstellen van zijn of haar droommeubel. Daarnaast staat duurzaamheid bij ons hoog in het vaandel. Zo wordt de nodige energie geleverd door 1800 zonnepanelen en planten we per verkochte tafel een boom om de balans in de bossen op peil te houden. Het verpakkingsmateriaal is altijd recyclebaar.''

Meer informatie:
Forme
info@forme.nl 
www.Forme.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.