Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

KW Wonen in Apeldoorn genomineerd als beste leerbedrijf voor mbo-studenten

KW Wonen in Apeldoorn is één van de tien genomineerde beste leerbedrijven voor mbo-studenten (in de sector Handel) van Nederland. Ernst Voogd van Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) verraste woensdag bedrijfsleider Harry Gerritsen met deze mooie nominatie.

Harry was zichtbaar verrast en ontroerd door de nominatie. KW Wonen Apeldoorn leidt sinds 2016 mbo-studenten op. Op de werkvloer leren zij praktische en sociale vaardigheden.
Harry: "De credits gaan niet alleen naar mij, maar ook naar mijn team. Wij vinden het belangrijk dat studenten bij ons in de praktijk kunnen leren. Want de mensen maken het verschil!"

Op 15 mei wordt het beste leerbedrijf van Nederland verkozen. KW Wonen Apeldoorn dingt mee naar die titel. Met de verkiezing vragen het ministerie van OCW en SBB aandacht voor de 250.000 erkende leerbedrijven en de ruim 300.000 praktijkopleiders. Door hun inzet kunnen mbo-studenten in de praktijk ervaring opdoen die ze hard nodig hebben.

Bron: LinkedIn

Meer informatie:
KW Wonen Apeldoorn
www.kwwonen.nl

Publicatiedatum: