Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Freek Boersen van Scentchips: 'Zo onderscheiden we ons van andere aanbieders'

In 2011 is Scentchips in Nederland opgericht, een merk in handgemaakte waxchips verkrijgbaar in meer dan 100 verschillende parfums. Het assortiment geurproducten voor in huis is inmiddels flink uitgebreid. Naast de geurchips en waxbranders kun je ook bij het merk terecht voor geurolies, diverse soorten en formaten geurkaarsen, diffusers, interieursprays, geurzakjes en geurstokjes.


Freek Boersen en zijn collega Paul Baas tijdens de najaarseditie van vakbeurs Trendz in Evenementenhal Gorinchem.

Het laatste product stond tijdens de afgelopen editie van Trendz in de spotlight. "We onderscheiden ons van andere aanbieders met ons pick & mix systeem. Doormiddel hiervan kunnen klanten en consumenten alles zelf samenstellen. Elk onderdeel apart verkrijgbaar is", legt vertegenwoordiger Freek Boersen uit.



Tevens was Scentchips ook op Christmasworld aanwezig zijn. "We hebben in Frankfurt een assortiment houders en nieuwe geuren gelanceerd. In totaal bieden we 15 verschillende houders en 20 verschillende geuren aan." Zo blijft het bedrijf uit Schijndel haar motto trouw: CreĆ«er je eigen geurervaring in elke kamer van je huis. "We zorgen er altijd voor dat we de nieuwste trends op het gebied van woninginrichting en geur volgen", besluit Freek.



Meer informatie:
Scentchips
Nieuwe Eerdsebaan 10A
5482 VS Schijndel
www.worldofscentchips.com