'En rolt vernieuwde concept verder uit'

Trendhopper kondigt haar 22e vestiging aan

Franchiseformule Trendhopper breidt uit en rolt haar vernieuwde concept, welke in Nederland in 2020 is geïntroduceerd, verder uit. Najaar 2022 werden er in totaal vier Trendhopper-vestigingen geopend, twee in Nederland en twee in Duitsland. Met deze nieuwe winkels bouwt VME verder aan de groei in beide landen.

Nieuwe vestigingen
In Nederland kunnen klanten nu ook een bezoek brengen aan een grote Trendhopper aan de Grote Voort te Zwolle en werd de nieuwe Trendhopper op de meubelboulevard in Utrecht geopend. In Duitsland zette VME de uitbreiding voort met winkels in Memmingen bij München en Neubrandenburg, boven Berlijn. Met deze nieuwe winkels bouwt VME verder aan de groei in beide landen.

Trendhopper-vestiging nummer 22 te Zaandam
Met trots kondigt Trendhopper ook haar 22e vestiging aan. Deze nieuwe winkel in Zaandam zal eind februari de deuren openen voor winkelend publiek. Bij deze Trendhopper laat je je inspireren op ruim 1800 m2 vloeroppervlak.

Trendhopper biedt met het vernieuwde concept een hele nieuwe ervaring in haar winkels. Zo creëren consumenten met ‘Kies & Customize’ bijvoorbeeld zelf de woonoplossing die helemaal aan hun wensen voldoet. En dát is Typisch Trendhopper. Alles voor een fijn thuis.

VME Nederland en VME GmbH
Retailservice-organisatie VME Nederland B.V., waar Trendhopper sinds 2012 onderdeel van is, is een volle dochtermaatschappij van Einrichtungspartnerring VME GmbH & Co. KG. Door de Trendhopper-formule te exploiteren in Nederland en Duitsland, beoogt de organisatie verdere groei in de toekomst.

Meer informatie:
VME Nederland BV
formules@vmretail.nl 
www.vmeretail.nl 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.