Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Sumisura ziet omslag in bestellingen

Sumisura produceert al vele jaren designtafels. De Hillegomse fabrikant, die op de eerste etage van inkoopcentrum De Woonindustrie een showroom heeft, ziet sinds een tijdje een verandering in de bestelde tafels. "We merken duidelijk een omslag", zegt eigenaar Petra Tel. "Van standaard, rechthoekige en ronde tafels gaat het steeds meer naar tafels met organische vormen."


Petra Tel met zoon Jochem op Meubelbeurs Brussel.

Volgens Petra kan Sumisura als geen ander dit soort tafelbladen maken. "Klanten kunnen een schetsje insturen en op basis daarvan wordt een professionele tekening gemaakt met de maten erin", geeft ze als voorbeeld. "Zo is duidelijk welke vorm het blad krijgt en zijn er geen verrassingen bij maatwerkbladen. De klant kan dus geheel naar wens een tafel ontwikkelen die hij of zij graag wilt hebben, uiteraard wel in overleg met de verkoper in de winkel. Het enige wat beperkend kan zijn, is de plaatmaat van het HPL."

Sumisura ziet ook steeds meer een verschuiving van uni-kleurige tafels naar tafels met meer geaderde tinten en kleuren.
"Er zijn ook vele voordelen van HPL, dat staat voor high pressure laminate. Het is nooit koud aan je armen en handen bij het gebruik van zo'n tafel. Het onderhoud is erg praktisch en door onze duidelijke instructie m.b.t. onderhoud en gebruik, zijn het tafels die lang mee kunnen gaan in interieurs."

"Door de stalenservice die we bieden, is het uitkiezen van een kleur ook makkelijker geworden", vervolgt Petra. "Er hoeft niet op een klein postzegelformaat voor een kleur gekozen te worden. Er kunnen A4-stalen toegestuurd worden naar de klant of winkelier voor het maken van een betere keuze. Ook geven de stalen een mogelijkheid om te ervaren wat HPL in het dagelijks gebruik betekent.

Ook het kleuren van de poten in bepaalde een RAL-kleur komt steeds vaker voor. De meeste onderstellen van Sumisura zijn op kleur leverbaar tegen een kleine vergoeding.

Twee series
Naast onze eetkamertafelmogelijkheden zijn we ook steeds meer thuis in het leveren van bijzettafels in vergelijkbare kleuren. Hier zijn twee series te onderscheiden. Onze standaardserie de Cityhopper-lijn met vaste maten en kleuren met 5 typen onderstellen. Daarnaast hebben we onze eigenlijn bijzettafels welke in rond, triangel- en niervorm in de meeste kleuren geleverd kunnen worden met 3 soorten onderstellen", legt Petra uit.

Neem voor vragen gerust contact met Sumisura op. Belangstellenden zijn welkom op de stand in De Woonindustrie of kunnen mailen voor het aanvragen van stalen via de site.

Meer informatie:
Sumisura
Satellietbaan 6
2181 MH Hillegom
(0252) 41 89 50 / 06 212 582 52
[email protected]    
www.sumisura.nl