Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Bart Bockweg licht tipje van de sluier op

Dit is wat bezoekers kunnen verwachten tijdens I-Catchers' huisshow

Over enkele dagen opent I-Catchers de deuren van de showroom in Buurmalsen om de noviteiten te tonen aan de bezoekers. Van maandag 6 t/m woensdag 8 februari houdt het meubelbedrijf een huisshow. Vroeg in het jaar wil I-Catchers de toon zetten voor 2023.

Om en voorproefje te geven licht Bart Bockweg het tipje van de sluier op. "De nieuwe collecties zijn commerciƫle, trendy meubels van een nog hogere kwaliteit voor betaalbare prijzen. We blijven de weg volgen die we zijn ingeslagen. Betere en luxere meubels, van natuurlijke, hoogwaardige materialen zoals gegoten aluminium, messing en marmer." Deze worden gecombineerd met chique, exclusieve houtsoorten als noten, teak en andere hardhout soorten. Oftewel: Hotel chique, met een high-end-design-uitstraling.Productie
Meer en meer verplaatst de productie van I-Catchers naar landen waar ze meubelen in grotere aantallen kunnen laten maken. "Tegelijkertijd zijn deze meubelen ook op een andere manier afgewerkt, waardoor ze een nog betere kwaliteit hebben en moderner ogen", legt Bart uit. Hierdoor zijn de producten van I-Catchers op te delen in twee verschillende lijnen: authentieke handgemaakte meubelen waar veel originaliteit en arbeid in zit en strakke, moderne meubelen welke machinaal worden geproduceerd.


Flinke kortingen
Ook deze huisshow wil I-Catchers bezoekers verrassen met nieuwe trendy meubelprogramma's tegen een scherpe prijs. Maar ook de bestaande collecties worden extra uitgelicht. Bezoekers van de huisshow kunnen namelijk profiteren van flinke kortingen. "Om ruimte te maken in onze magazijnen voor de mooie nieuwe spullen moeten we afscheid gaan nemen van een aantal lijnen welke hun succes al hebben bewezen", zegt Bart. Kortingen op uitlopende producten kunnen oplopen tot wel 30%.Benieuwd naar de vele verschillende stoelen, tafel, karpetten en kastenprogramma's? Kom dan maandag 6 t/m woensdag 8 februari een kijkje nemen tijdens de huisshow van I-Catchers in Buurmalsen.

Welkom zonder afspraak op:
Maandag:   06/02 (vanaf 10.00 uur)
Dinsdag:     07/02 (vanaf 10.00 uur)
Woensdag: 08/02 (vanaf 10.00 uur)Meer informatie:
I-Catchers
Haagse Uitweg 1a
4197RC Buurmalsen
020 261 00 06
[email protected]
www.i-catchers.eu