Rebellenclub opent in maart nieuwe winkel

Rebellenclub opent op 15 maart 2023 een nieuwe winkel in het centrum van Den Bosch. In de winkel vindt de consument een uitgebreide wooncollectie, van diverse maatwerk banken tot verrassende meubels en comfortabele eetkamerstoelen.

In de winkel komen verschillende woonstijlen terug. Zo zit de winkel boordevol inspiratie en heten de stylistes je van harte welkom in het styling atelier. Hier kunnen klanten zelf banken, poefjes, eetkamerstoelen, fauteuils, vloerkleden en binnenkort ook tafels samenstellen.5e locatie
De shop in het centrum van Den Bosch is de vijfde locatie voor Rebellenclub. ''Het succes van onze winkels bij Woonwarenhuis Nijhof in Baarn, Stadshart Amstelveen, Mall of The Netherlands in Leidschendam en het Homestudios Experience Center in Utrecht smaakte naar meer'', vertelt Gaetano van Vugt.

Gaetano is als Head of Retail verantwoordelijk voor de winkels van Rebellenclub en ervaart dat klanten vooral het één op één advies in zijn shops enorm waarderen. Met de nieuwe locatie wil Rebellenclub dezelfde service en kwaliteit bieden aan klanten die op zoek zijn naar een ultieme én unieke shopbeleving. Inmiddels werken er maar liefst negen stylisten in ons team met wie we klanten adviseren.Herkenbare uitstraling
Rebellenclub is zich ervan bewust dat de beleving uit meer bestaat dan service en kwaliteit, dat is terug te zien in de uitstraling van de winkel. Geïnspireerd door de winkel in Stadshart Amstelveen ontwierp Anne de Lange de nieuwe winkel in Den Bosch. Omgeven door een palet aan rustige en naturel kleuren, gecombineerd met verschillende materialen.

Styliste Tess Roselaar verzorgde de laatste finishing touch. De winkel ziet er prachtig gestyled uit. “We hebben hard gewerkt aan een prachtig resultaat. Een mooie 5e locatie voor Rebellenclub waar we als team erg trots op zijn. Ben je benieuwd? Voel je welkom! We kijken er naar uit om kennis met je te maken”, zegt Tess.Meer informatie:
Rebellenclub Den Bosch
Hinthamerstraat 6
5211 MP 's Hertogenbosch
info@rebellenclub.com
www.rebellenclub.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven