''Wordt gekeken naar uitbreiding showrooms in Nederland en Duitsland''

Meubelgroothandel Station7 maakt doorstart

De meubelgroothandel voor luxe industriële eigentijdse meubels, Station7, welke gevestigd was in Druten en Wateringen maakt een doorstart onder de naam S7 Living B.V. Het merk Station7 blijft bestaan. 

“Het zou zeer jammer zijn dat een mooi merk als station7 met een uitgebreide en eigentijdse meubelcollectie zou stoppen te bestaan” volgens de nieuwe eigenaren Lars Goossens en Frank van Rooij.  Samen bundelen ze hun expertise op het gebied van meubelmakerij, lastechniek, e-commerce en marketing om van Station7 weer een succes te maken.

Station7 ontwikkeld, produceert en verkoopt sinds 2012 een industriële en eigentijdse meubelcollectie voor zowel de B2C en B2B markt.

Doelgroep
Naast dat de industriële eigentijdse meubelcollectie van Station7 prima past binnen een thuis interieur zal Station7 ook meer focus leggen op zakelijke inrichtingen van o.a. kantoor, horeca en hospitality. Met de ervaring en expertise van Station7 bieden ze de perfecte oplossing voor elke zakelijke interieuruitdaging.

Collectie
De huidige collectie wordt verder uitgebreid met o.a. stalen deuren, eigen ontwikkelde kasten, maatwerk metalen trappen en buitenmeubels.  Door een eigen meubelmakerij en lastechniek kan Station7 ook maatwerk oplossingen bieden van idee tot realisatie op het gebied van zowel meubels als andere interieur wensen. Alles om een totale wooninrichting te kunnen realiseren voor zowel de B2C als de B2B markt.

Verkooppunten
Naast de Nederlandse en Duitse webshops is er ook recent een nieuwe showroom geopend in Epe (Gelderland) waar je weer kennis kunt maken met de Station7 industriële meubelcollectie en gebruik kunt maken van de jarenlange ervaring op het gebied van industriële meubels en interieuradvies. 

De komende periode wordt ook gekeken naar eventuele uitbreiding van het aantal showrooms van 300-350 m2 in de centrums van middelgrote steden en grote dorpen in zowel Nederland als Duitsland.

Meer informatie
Station7
Tel: 06-50643505
info@station7.com
www.station7.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven