Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Grootste horecabeurs van Nederland in de RAI Amsterdam

Cooloo richt circulair pop-up restaurant Thuisbasis in met duurzame meubels

De grootste horecabeurs van Nederland is terug in de RAI Amsterdam. Cooloo is daarbij uitgenodigd om het circulaire pop-up restaurant Thuisbasis in te richten met duurzame meubels. "Kom gezellig tafelen met duurzame en circulaire gerechten zittend op de refurbished- en leasemeubels van Cooloo. Bezoek ook de stand om voor en na, materialen en speciale aanbiedingen te zien", meldt Cooloo in een persbericht.


Foto's Neneh Reza Verburg.

Hoe kun je als horecaonderneming met circulariteit je ecologische footprint verlagen? Pop-up 'Restaurant Thuisbasis', het nieuwste initiatief van Thuisbasis Concepts, laat gasten kennismaken met circulaire gastronomie en circulariteit in het algemeen. Naast heerlijke gerechten op de kaart kom je ook meer te weten over de circulaire ontwikkelingen en processen die Thuisbasis Concepts doet.

De inrichting sluit natuurlijk helemaal aan bij het circulaire concept. De meubels bestaan uit gebruikte Thonet stoelen met een circulair bekleding van recycled jeans en leer, tafels voorzien van Econcrete en standaard lounge modellen van Cooloo.Cooloo biedt refrubishment aan om bestaand horeca meubilair een stijlvol ciruculair tweede leven te geven. Daarnaast is het voor horecaondernemers mogelijk om de meubels per seizoen te lease voor lounge plekken en als terras meubilair.

Benieuwd? Bezoekers van Horecava 2023 kunnen bij Restaurant Thuisbasis een tafel reserveren en de gerechten zelf ontdekken. Kom langs bij de Cooloo stand in Hal 1-01.518. Stuur Cooloo een e-mail voor een ticketlink, afhankelijk van beschikbaarheid.

Meer informatie:
Cooloo
Stayerhofweg 2-d
5861 EJ Wanssum
0478 785 648
info@cooloo.nl
www.cooloo.nl

Publicatiedatum: