Advertorial

'Dit zijn ze, de nieuwe woontrends van 2023'

Ook in 2023 valt er wat te kiezen op gebied van woonstijlen! Wat komt en wat gaat? Het is natuurlijk zo dat woonstijlen telkens iets aangepast worden, gefinetuned worden en in een net even wat andere vorm weer uit tevoorschijn komen. Wat zijn de mooiste woonstijlen van het jaar 2023? We nemen ze in dit artikel met je door.

Nieuwe woonstijlen van 2023
Het interieur van 2023 kent in zijn algemeen wat rondere vormen dan voorgaande jaren. Denk aan het meubilair bijvoorbeeld. Fauteuils en banken zien we steeds vaker in ronde vormen terug. Zo kent de hoekbank mooie ronde uitlopers en doen kuipvormige fauteuils het bijzonder goed. Maar ook salontafels en eettafels zijn minder hoekig dan in voorgaande jaren, want vooral de ovale eettafel is razend populair aan het worden. Iedereen wil in 2023 zo'n hippe industriële ovale eettafel, met metalen onderstel en glanzend houten tafelblad in het interieur terugzien. Dit is dus echt een kantelpunt te noemen, aangezien de rechthoekige eettafel jarenlang het interieurbeeld heeft bepaald.

Welke trends we nog meer tegenkomen dit jaar valt goed terug te zien bij woonwinkel Join. Wil je er absoluut zeker van zijn dat jouw woonstijl vernieuwend is, dan wil je je meubels kopen bij Join, als echte on-mode interieurwinkel.

Look en feel van het interieur in 2023
Beige en aanverwante kleuren vormen toch wel de hoofdtoon van 2023. We gaan graag voor een natuurlijke look, met warme aardse kleuren. Binnen dit kleurpallet vallen dus ook terracotta licht bruin/oranje en zacht olijfgroen. Bruin, diepbruin, beige en gebroken wit; het vormen prachtige basistonen voor het interieur van 2023.

Welke woonstijl?
Welke woonstijl je ook kiest, met de bovengenoemde kleurtonen is jouw interieur altijd actueel. Er valt te kiezen uit verschillende, écht uiteenlopende woonstijlen, denk hierbij aan de volgende stijlen:

●     Barok interieur: basic creme, beige, bruin en met goudkleurige details. Hier en daar een enkele grootse vaas, waar prompt veren uitsteken. Dit interieur ademt glam-chiq uit en kent een stadse vibe. Je rondt deze sfeer af met zwarte details en donkere jaloezieën.

●     Design interieur: het hedendaagse design interieur voegt moeiteloos kunst en groen samen. Het vraagt om een design bank (mag in alle vormen zijn, maar ook hier doet de hoekbank het prima), zorg voor enkele pakkende kleuren die je combineert met aardse tinten. Vermijd glam- en gouden details, ga voor een meer kunstzinnige vibe.

●     Aards landelijk: het landelijke interieur van voorheen lijkt iets gedateerds over zich te hebben. Houd je het interieur anno 2023 basic, met eerlijke materialen zoals wol, linnen en schapenvachten, aardse tinten, ronde vormen en landelijk hout, dan heb je helemaal het aards-landelijke interieur van 2023 te pakken. Het kent ergens een Scandinavische look en feel en is helemaal 2023!

Meer inspiratie opdoen?
Heb jij er al helemaal zin in om jouw nieuwe woonwensen vorm te geven? Shop bij Join de allernieuwste on-mode look voor jouw interieur. Het leuke is dat je er iedere woonstijl tegenkomt!


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven