'Het is een échte winkelstad voor het zuiden'

Pronto Wonen opent winkel in Sittard-Geleen

Vandaag, vrijdag 23 december, opent Pronto Wonen Sittard-Geleen. De succesvolle woonformule telt nu 42 vestigingen in Nederland en één in België. Pronto Wonen maakt onderdeel uit van de Internationale Meubel Groep (IMG), het formulehuis binnen de Nederlandse woonbranche.De familie Van der Stokker, die ook de vestigingen van Pronto Wonen in Breda, Den Bosch, Eindhoven, Heerlen, Nijmegen en Uden hebben, kijken uit naar de opening in Sittard-Geleen. “Het is een échte winkelstad voor het zuiden van het land met veel bedrijvigheid. Pronto Wonen staat voor sfeer, gezelligheid en goede, eigentijdse meubelen en woonaccessoires voor een prima prijs. Vanuit de formule zit er een goed team op, zodat wij ons als ondernemers volledig kunnen focussen op de consument. We hebben er alle vertrouwen in dat we ook van onze 7e vestiging een succes gaan maken.” De winkel is gevestigd op het Retailpark in Sittard-Geleen Roermond en is 1.600 m2 groot.Rob van Drunen, eindverantwoordelijk voor de woonformules binnen IMG, is blij met de nieuwe winkel. “Ik feliciteer de familie Van der Stokker van harte met hun 7e vestiging. Pronto Wonen staat uitstekend in de markt en we groeien jaarlijks door. Pronto Wonen staat voor lifestyle, eigentijds, deskundig advies, goede prijzen en vooral snelle levertijden. En daarbij komt dat onze ondernemers een grote inspraak hebben in het beleid van de formule.”Profiel IMG
De Internationale Meubel Groep (IMG) is de organisatie achter de formules Baenks, Pronto Wonen, Profijt Meubel, Keukendepot en Superkeukens en de merken Inhouse, House of Dutchz, en Comfort Suite. Samen tellen de formules meer dan 150 winkels. Alle full-service concepten hebben met elkaar gemeen dat ze van, voor en door ondernemers worden ontwikkeld en geëxploiteerd. De thuisbasis van de Internationale Meubel Groep is Etten-Leur.Meer informatie:
Pronto Wonen
Egelantier 40
6163 RB Geleen 
046 720 0707
sittardgeleen@prwn.nl
www.prontowonen.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.