Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Project in Beeld:

Kijkje bij resort Brinckerduyn, waar Duravit alle badkamers uitvoerde met hoogwaardig sanitair

Midden in de Drents-Friese Wold (Appelscha) omringd door stuifduinen en heidevelden in het hart van de Friese natuur ligt resort Brinckerduyn. Een resort dat mede is ontwikkeld door Unbrick. Een Nederlandse onderneming die modulaire (vakantie)woningen ontwikkelt en bouwt. Kant en klare modules worden zo uit de fabriek op een vrachtwagen getild en getransporteerd naar de locatie. Dat meldt Duravit in een persbericht.



Unbrick woningen staan voor ultieme luxe zonder concessies te doen aan de natuur. Voorzien van meest state-of-the-art innovaties. De woningen zijn bijna volledig vervaardigd van hout, wat zorgt voor een goed leefklimaat. Het interieur is luxe en per slaapkamer is er een luxe badkamer die volledig is uitgerust met hoogwaardig Duravit sanitair.



Alles binnen handbereik, een uitgestrekt natuurpark voor het eindeloze buiten, maar ook de luxe van een eigen zwembad en sauna in je achtertuin. Een combinatie van luxe premium inrichting, op kleinschalig niveau en de weelde van de natuur. Brinckerduyn bestaat uit 34 luxe vakantiewoningen voorzien van alle ingrediƫnten die je op vakantie maar kunt wensen; van keyless entry tot een badkamer per slaapkamer en een buitenkeuken met het Drents-Friese Wold als achtertuin. Afhankelijk van het gezelschap is er keuze uit 4 of 6 persoons woning allen met sauna zwembad.



Eerder verscheen een artikel waar Leyla van Hees het volgende zei over badkamerfabrikant Duravit: "Iedereen verdient het om dit merk te kennen, al is het alleen al om er heerlijk bij weg te dromen."

Meer informatie:
Duravit
Ruwekampweg 2
5222 AT 's-Hertogenbosch
 +31 (0)73 613 19 70
www.duravit.nl    
info@duravit.nl

Publicatiedatum: