"Deze crisis is er één teveel, de donkere wolk is niet te verdrijven"

Mega-woonwinkel Woondock Duiven wordt met pijn in het hart gesloten

15 jaar geleden is Woondock gestart met een shop-in-shop formule. Samen met 35 verschillende ondernemers hebben ze met heel veel plezier alles op het gebied van interieur en lifestyle aangeboden. De mega-woonwinkel is voorzien van ruim 150 verschillende docks waar importeurs, groothandelaren, zelfstandig ondernemers en fabrikanten  rechtstreeks aan de consument en zonder tussenkomst van de detailhandel woonspullen aanbieden aan consumenten. Helaas heeft de directie moeten besluiten om de fysieke winkel vanwege bedrijfseconomische redenen te sluiten per 31 maart 2023.

"Door de stijgende kosten waarmee wij geconfronteerd worden is het niet meer mogelijk om de winkel open te kunnen houden. Deze crisis is letterlijk één teveel geworden en deze donkere wolk waarin wij ons begeven is niet meer te verdrijven. Het is voor ons een moeilijke en emotionele beslissing om te nemen", aldus het team van Woondock Duiven.Het goede nieuws is dat onze online vestiging www.woondock.nl blijft bestaan. Hierdoor blijven alle garanties geldig en kan de actuele collectie nog gewoon besteld en geleverd worden. "Wilt u de komende maanden uw droombank nog bestellen of wilt u een koopje scoren in onze opheffingsuitverkoop, u bent van harte welkom! Kijk voor de actuele openingstijden op onze website."

Op 31 maart 2023 zullen de deuren van de fysieke winkel aan de Lithograaf 11 te Duiven gesloten worden. "We nemen met veel pijn in ons hart afscheid van een ontzettend fijne periode waarin we u als klant persoonlijk mochten ontvangen en u met trots onze collecties hebben kunnen adviseren. Wij hopen u de komende maanden nog een keer te mogen verwelkomen in onze winkel", besluit het team van Woondock Duiven.

Meer informatie:
Woondock Duiven 
Lithograaf 11
6921 VA Duiven
0316 280 295
info@woondock.nl
www.woondock.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.