Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Pottery Pots verhuist naar midden van Nederland

Nieuw jaar, nieuw pand voor Pottery Pots. De leverancier van bloempotten in alle vormen en maten gaat na acht jaar de levendige omgeving van de bloemenveiling in Aalsmeer gaan verruilen voor een nieuwe locatie midden in het Groene kwekers hart van Nederland. Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de bouw van een nieuw pand dat geheel hybride gebouwd wordt. Een pand van beton en imposante houten balken die overal terug te zien zijn in de showroom en in het magazijnen. Met meer dan 100 zonnepanelen en het gebruik van een warmtepomp wordt het pand geheel energie neutraal.

Het kantoor wordt geheel in loft stijl uitgevoerd om het internationale karakter van het bedrijf te benadrukken. "We leveren namelijk wereldwijd aan meer dan 54 landen en laten ons graag inspireren, zowel bij de ontwikkeling van onze collecties als bij het ontwerp en de inrichting van ons nieuwe kantoor. Ook onze nieuwe showtuin zal ecologisch worden aangelegd om te inspireren", aldus Pottery Pots.Het pand is voorzien van 700m2 kantoor, verdeeld over twee verdiepingen. Tevens zal Pottery Pots beschikking krijgen over een showroom van 1400m2 op de mezzanine boven het magazijn, waar ze een compleet shop-in-shop concept gaan tonen. "Ook kan er vanuit de showroom direct de loods in gekeken worden om zo een indruk te krijgen van onze hoge voorraden. Het magazijn van 7600m2 en 12 meter hoog wordt zeer efficiĆ«nt ingericht om u nog sneller te kunnen bevoorraden. Ook afhalen wordt straks nog gemakkelijker met onze 4 laaddoks en verschillende overhead deuren."

Begin 2023 zal Pottery Pots verhuizen naar de Finlandlaan 7 in Hazerswoude-Dorp. Het nieuwe kantoor en magazijn, liggen midden in het kwekers gebied van Nederland recht tegenover de voormalige plantenveiling van Boskoop. Het nieuwe pand is centraal gelegen en gemakkelijk te bereiken vanuit alle windstreken en ligt op  35 minuten rijden van ons huidige kantoor en magazijn in Aalsmeer.

Meer informatie:
Pottery Pots
088 445 6600
[email protected]
www.potterypots.com

Publicatiedatum: