Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Headlam: 'Tapijt wordt steeds populairder'

"Geeft tapijt bij jou nog een suf en oudbollig gevoel? Na het zien van deze toffe tapijt inspiratieplaatjes is dat gevoel vast over. Tapijt wordt steeds populairder. Vanwege de stijgende energieprijzen ben je misschien opzoek naar isolerende items voor in huis? Tapijt heeft een isolerende werking en is daarom geschikt om die kachel een graadje lager te zetten in huis", begint groothandel Headlam haar blog.Tapijt in de slaapkamer
Niet alleen de slaapkamer wordt tegenwoordig bekleed met tapijt, maar de hele bovenverdieping. Daarbij zorgt het bekleden van de trap met hetzelfde tapijt voor een mooie eenheid, bijvoorbeeld met de Palermo in de trendy kleur Earth. Tapijt is er in een ruim aanbod aan kleur. Zoals in grijstinten, fijne zandtinten of vrolijke pastels.

De pluspunten van tapijt
Naast het geven van sfeer en kleur heeft tapijt ook een aantal praktische pluspunten. De juiste keuze in tapijt kan namelijk helpen om de energiekosten voor verwarming en koeling te verlagen, hoe hoger de pool hoe meer de warmte of koelte vastgehouden wordt. Daarnaast heeft tapijt bij verwarmen met vloerverwarming een optimale warmtedoorlaatbaarheid. Tevens heeft tapijt een positief effect op de akoestiek in een ruimte.Meer informatie:
Headlam
+31(0)570581822
[email protected]
www.headlam.nl
www.lifestyle-interior.nl

Publicatiedatum: