Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Met vijf kenmerken

Bora presenteert universele stoomoven

BORA staat naar eigen zeggen voor innovatieve keukenoplossingen en met de BORA X BO presenteren zij een universele stoomoven. 

De BORA X BO is een combinatie van een afzuiging, stoomoven en oven met geïntegreerde reinigingsfuncties in één. Het is een stoomoven met professionele technologie voor thuis. De combinatie van professioneel premium design en eenvoudige bediening betekent puur kookplezier. De BORA X BO zorgt voor een revolutie in de wereld van koken en stomen. Met tal van innovaties en design legt BORA de lat opnieuw hoger, gebaseerd op vijf kenmerken:

Schone lucht en helder zicht
Altijd vrij zicht: met de BORA X BO beschikt over unieke stoomafzuiging. Deze zuigt de stoom naar achteren en voorkomt dat er stoom ontsnapt als de ovendeur wordt geopend. De innovatieve geurfilter minimaliseert zelfs de sterkste geuren en zorgt voor schone lucht. De efficiënte LED-verlichting verlicht de BORA X BO perfect, op alle niveaus.

Eenvoudige bediening
De BORA X BO wordt bediend via een 19-inch touchscreen dat, indien nodig, ook kan worden gekanteld. Het touchscreen reageert eenvoudig op zachte aanrakingen, net als een smartphone. Talrijke vooraf ingestelde programma's en een intuïtieve gebruikersnavigatie maken koken gemakkelijk.

Eenvoudige reiniging
Dankzij de volautomatische reinigingsprogramma's zijn reiniging en onderhoud bijzonder eenvoudig en efficiënt. De recycleerbare reinigingscartridge is speciaal ontwikkeld voor het reinigen van de BORA X BO en garandeert een lange levensduur. De oven wordt vlekkeloos gereinigd, zonder enige inspanning.

Topprestaties
De BORA X BO stoomoven onderscheidt zich door zijn ultrasnelle opwarmtijd en zijn gelijkmatige gaar vermogen. De oven heeft diverse functies, zoals handmatig garen, automatisch garen of een van de speciale programma's. Maaltijden komen er perfect uit, zelfs wanner alle drie de niveaus tegelijk gebruikt worden.

Design
Het zwarte frame en het minimalistische design maken van de BORA X BO een kunstwerk in de keuken. Het display maakt gebruik van heldere icoontjes en integreert naadloos in het totaalbeeld.

Meer informatie:
BORA 
www.bora.com 

Publicatiedatum: