Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Verkoopproces van 160 woningen gestopt

Enige tijd geleden maakte vastgoedonderneming Zadelhoff en woningbouworganisatie Wonam bekend dat er 160 appartementen en studio’s op de markt zouden komen. En niet zo maar op een plek. In één van Amsterdams meest opvallende gebouwen: Zandkasteel. Echter blijkt het toch anders te verlopen dan verwacht. De woningen worden namelijk weer uit de verkoop gehaald. De voornaamste boosdoener is de hoge (hypotheek)rente, zo laten beide bedrijven weten.Het voormalige ING-complex in Amsterdam-Zuidoost wordt door beide ondernemingen getransformeerd naar een mixed use-gebouw met appartementen, kantoren en horeca. De woningen worden na oplevering in april volgend jaar verhuurd. Dat meldt Vastgoedmarkt.

“Amsterdam Zuidoost staat in grote belangstelling bij mensen van binnen én buiten het stadsdeel. Om het icoon van Zuidoost ook beschikbaar te maken voor mensen die een binding hebben met Zuidoost wijzen we minimaal 25% van de woningen met voorrang toe aan mensen die in het stadsdeel wonen of werken. Zo zorgen we ervoor dat de omgeving ook kan profiteren van de nieuwbouwprojecten in hun wijk,” zei Robert Kohsiek (directeur Wonam) eerder.

Publicatiedatum: