Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw duo aan het roer bij imm cologne

Samen met Dick Spierenburg en Bernd Sanden begint imm cologne aan de missie om het B2B interieurevent, georganiseerd in Keulen, een nieuwe richting in te sturen. Met de keuze van Dick Spierenburg, voorheen Creative Director van imm cologne, en Bernd Sanden, voorheen Director van LivingKitchen en Pure Architects, heeft Koelnmesse besloten om het beursjaar 2023 in te luiden met een nieuw duo aan het roer.

Het nieuwe tandemleiderschapsteam volgt voorganger Claire Steinbrück op, die vanaf 2018 toezicht hield op imm cologne en nu Vice President FoodTec is bij Koelnmesse. Met deze eerste fase in de ontwikkeling van een nieuw concept voor imm cologne wil Koelnmesse planningszekerheid bieden voor een herlancering van haar al lang bestaande beursmerk. Het imm cologne-team bereidt zich momenteel voor op de voorjaarseditie in juni 2023 in een uitdagende omgeving voor beurzen.

Externe specialist ontmoet interne brancheprofessional
De Nederlandse architect en ontwerper Dick Spierenburg, geboren in 1953, is al sinds 2009 creatief directeur van imm cologne. Hij zal ook conceptuele en strategische verantwoordelijkheden op zich nemen voor de geplande nieuwe richting van de beurs. De externe specialist is verre van een onbekende figuur: beginnend met Pure Village en later Pure Editions en Pure Architects, verdergaand met Pure Platforms en Pure Atmospheres, heeft hij een belangrijke rol gespeeld bij de ontwikkeling van imm cologne van een vakbeurs die zich uitsluitend richt op meubelen tot een internationale interieur zakelijk evenement in de loop van zijn 13 jaar creatief en conceptueel werk voor Koelnmesse. Met de lancering van de Pure Galleries-formule geeft Spierenburg een verdere impuls aan het imm cologne-universum en legt het de basis voor een nieuwe beursbeleving in de Pure-interieurwereld. “Mijn missie is om nieuw denken te brengen in de beurswereld. Dat betekent dat we een actieve rol willen spelen bij het vormgeven van de toekomst. Ik ben er vast van overtuigd dat het momentum dat beurzen in de toekomst kunnen ontplooien veel groter is dan alleen kan worden bereikt met een loutere showcase van productinnovaties”, zegt Spierenburg.

Ook Bernd Sanden kan terugkijken op een solide staat van dienst op de Koelnmesse. De 43-jarige heeft een universitair diploma in Business Administration (Diplom-Kaufmann) en heeft 16 jaar ervaring bij Koelnmesse. Sanden vervoegde het imm cologne-team als Sales Manager. Vervolgens werd hij in 2017 benoemd tot directeur van LivingKitchen en speelde hij een sleutelrol in de verdere ontwikkeling ervan. Hij is ook betrokken geweest bij tal van internationale projecten in Rusland, China en de VS. Zijn verantwoordelijkheden zullen gericht zijn op het voeren van een diepgaande dialoog met bedrijven, belangrijke opinieleiders en verenigingen om de strategische richting van de beurs en de creatieve ideeën van Spierenburg tot leven te brengen. “Nieuwe wegen inslaan is naar mijn mening een cruciaal punt voor de toekomstige geloofwaardigheid en relevantie van imm cologne. Ons doel is een nieuwe interpretatie van de toonaangevende vakbeurs voor de interieurbranche in Duitsland”, zegt Bernd Sanden. "En de imm Spring Edition is de eerste stap naar deze toekomst", voegt hij eraan toe.

Meer informatie:
imm cologne
www.imm-cologne.com 

Publicatiedatum: