Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

MONDiART International B.V. gaat voor doorstart

Bij vonnis van de Rechtbank Oost-Brabant is dinsdag 6 december jl. MONDiART International B.V. in staat van faillissement verklaard. "We zijn echter al volop bezig met een doorstart. Onderhandelingen met partijen zijn reeds gestart. De kans is heel groot dat we door kunnen", laat directeur Cole Brekoo desgevraagd weten.


MONDiART International BV is gehuisvest aan de Steenoven 32 in Eindhoven. FOTO GOOGLE MAPS

De corona-maatregelen gevolgd door de hoge energietarieven hebben het Brabantse bedrijf de das omgedaan. "Als MONDiART moeten we het vooral hebben van fysiek bezoek in onze showroom van 1500 m2 in Eindhoven. Onze producten moet je in het echt kunnen zien. Vandaar ook dat we op vrijwel alle interieurbeurzen staan. Door COVID'19 zijn we echter op een achterstand gezet. Nu worden we als bedrijf vooral geconfronteerd met hoge energietarieven. We hadden nog maanden door kunnen modderen, maar dan kom je niet vooruit. Vandaar dat het faillissement is aangevraagd", verklaart Cole.

Mr. S.M.M. van Dooren is aangesteld tot curator.

Meer informatie;
MONDiART
www.mondiart.com