Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Musett Design overgenomen door Topfloor by Esti

Musett Design is blij te kunnen aankondigen dat al hun commerciële activiteiten per 1 december 2022 zijn overgenomen door Topfloor by Esti. Het merk Musett Design zal worden voortgezet en naar het volgende commerciële niveau worden gebracht door Esti. Alle Musett Design handgemaakte Abaca tapijtcollecties die worden gepresenteerd blijven actueel, evenals eventuele stalen.

Ze zijn erg trots dat Topfloor by Esti het merk Musett Design waardeert. Ze kijken er naar uit om de prachtige Musett Design Abaca tapijten, allemaal handgemaakt in de Filippijnen, aan hun wereldwijde klantenkring aan te bieden.

Maak kennis met Topfloor by Esti
Topfloor by Esti is een van Europa's toonaangevende handgemaakte tapijtbedrijven, opgericht door Esti Barnes in 1998. De onderscheidende ontwerpen combineren de hoogste kwaliteit materialen en vakmanschap met innovatieve productietechnieken om opvallende stukken te creëren.

Esti komt oorspronkelijk uit Turkije, studeerde aan de Istanbul School of Applied Fine Arts en richtte een aantal succesvolle mode- en interieurzaken op voordat ze naar het Verenigd Koninkrijk verhuisde. Esti's ontwerpen hebben in de loop der jaren regelmatig prijzen gewonnen, waaronder Elle Decoration's British Design of the Year 2008; Best of Year 2007 en Best of Year 2010 door Interior Design Magazine USA en Best Flooring Award in 2017 door Architizer A+Award.

Topfloor by Esti is gevestigd in het Londense Design Centre Chelsea Harbour en heeft onder meer toonaangevende Britse en internationale architecten, ontwerpers en ontwikkelaars als klant. Hun tapijten verfraaien de vloeren van enkele van de meest prestigieuze residentiële en commerciële eigendommen, superjachten en luxe hotels over de hele wereld.

Meer informatie:
Topfloor by Esti
2-6 Chelsea Harbour Design Centre
London SW10 0XE
info@topfloorrugs.com 
www.topfloorrugs.com 

Publicatiedatum: