Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Schipper Wonen verder onder nieuwe naam

Sinds kort is de winkel van Schipper Wonen aan de Kerkstraat veranderd. Buiten dat veel van de collectie pvc vloeren, vloerbedekking, zonwering en natuurlijk de gordijnen wordt vernieuwd, komt er ook een andere naam bij op de gevel: Bekenkamp - Schipper.

Door de expertise van en samenwerking met collega’s van Vivante Bekenkamp is het nu mogelijk met een groter team de gewaardeerde klanten met een uitgebreidere collectie te bedienen. Begin 2023 zal er een speciale kijkdag gehouden worden waarbij iedereen van harte welkom is om een kijkje te komen nemen.Zes vestigingen
Vivante Bekenkamp vormt samen met Ambiance Zonwering van der Wal de specialist op het gebied van zonwering, overkappingen, shutters, vloeren, gordijnen, horren en raamdecoratie. "We zijn al gevestigd in Hilversum, Bussum, Laren, de Bilt en in de Nijhof in Baarn. We leveren niet alleen prachtige producten voor het huis. We meten, zoals u al van Schipper Wonen gewend bent, alles vakkundig bij u thuis op. U heeft geen omkijken naar het opmeten van de woninginrichting. Tevens hebben wij onze eigen stoffeerders in dienst, die vakkundig en met precisie uw huis stofferen, uw gordijnen ophangen en uw vloeren leggen", aldus Daniël de Wild, eigenaar van nu zes filialen van Bekenkamp Woninginrichting.

Assortiment
Op de locatie blijft een groot deel van de mooie bestaande collectie. Onder andere de merken Belakos, Desso-en Paradetapijt. Ook de gordijnstoffen van Holland Haag, Kobe, Chivasso worden groots aangevuld. Uiteraard met de laatste trends en kleuren van het seizoen. Volledig nieuw in het assortiment op het gebied van zonwering en raamdecoratie is de prachtige en uitgebreide collectie van Luxaflex. De innoverende pvc-vloeren van het merk Moduleo zijn dan ook op Kerkstraat 45 te bewonderen.

Meer informatie:
Bekenkamp-Schipper
www.schipperwonen.nl

Publicatiedatum: