Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

GROHE Colors collectie voor de keuken

Bij het ontwerpen van een nieuwe keuken spelen individueel design en persoonlijk karakter een steeds grotere rol. De GROHE Colors collectie maakt het eenvoudiger dan ooit om een geheel eigen, gepersonaliseerde keuken te creëren: in je eigen kleur, stijl en afwerking. Eenheid en karakter. Deze woorden omschrijven de GROHE Colors collectie het beste. Alle producten zijn tot in detail op elkaar afgestemd. In kleur, afwerking én techniek. En met het uitgesproken kleurenpalet maak je gegarandeerd een statement in de keuken. Het design kenmerkt zich door de strakke vormgeving zonder overbodige franjes. Daarmee zijn de producten zowel karakteristiek als ingetogen.

Eén van belangrijkste kenmerken van de GROHE Colors collectie is het feit dat je de complete keuken kunt inrichten in kleur: wat dacht je van goud (Cool Sunrise), brons (Warm Sunset), RVS (Supersteel) of donkergrijs (Hard Graphite)? Zo ontstaat een keuken waarin elementen perfect op elkaar aansluiten: van kraan tot spoelbak en accessoires.

Vooral in de keuken waar materialen lang mee moeten gaan, onderscheiden uitstekende, zeer resistente afwerkingen zich van gewoon goede afwerkingen. GROHE kranen blijven een decennia lang mooi om naar te kijken. Met de PVD-afwerking zijn de kranen 10x krasbestendiger dan chroom en hebben ze een 3x harder oppervlak. GROHE's streven om altijd alleen het beste te produceren, is de reden voor een speciale technologie die niet alleen de meest briljante kleuren garandeert, maar ook een duurzame coating van de hoogste kwaliteit die consumenten langdurig plezier biedt. Kleuren verkrijgbaar in geborstelde en glanzende versie. 

Meer informatie:
Grohe
www.grohe.nl 

Publicatiedatum: