Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Verhaal van Sabine de Jonge (38) die 5000 euro extra betaalde voor haar visgraatvloer

Iedereen maakt wel eens een fout waar kleine of soms grote financiƫle gevolgen aan kleven. In de reeks Geldflaters van het Algemeen Dagblad (AD) vertellen mensen over hun geldflater. Deze week Sabine de Jonge (38) die 5000 euro extra voor haar visgraatvloer betaalde.Sabine ging naar een speciaalzaak in de buurt en dacht voor 5000 euro klaar te zijn. "Wij waren in de veronderstelling dat het om grote planken ging die er als visgraat uitzagen, als een soort kliklaminaat", vertelt ze. Maar niets bleek minder waar te zijn. De plankjes die geleverd werden moesten nog in een bepaald patroon gelegd en gesneden worden. Dit bleek een stuk lastiger te zijn dan Sabine had gedacht...

Dus zat er maar een ding op: hulp inschakelen. Zo werd er een timmerman om de arm genomen. Hij deed het werk uiteraard niet voor niks. "5000 euro was ik extra kwijt", besluit Sabine.

Bron: AD

Reageren? info@wonen360.nl 

Publicatiedatum: