Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Romy Derksen mede eigenaresse van House of Floors:

'Larix-collectie is de pvc-vloer sensatie van 2023'

House of Floors, groothandel en importeur van pvc vloeren en toebehoren, komt met een nieuwe pvc-vloer op de markt die naar verwachting van eerdere verkoopcijfers in Europa de Nederlandse vloeren markt op een nieuw level tilt. Dat meldt het het bedrijf in een persbericht.Zo heeft House of Floors de 
exclusieve rechten in de Benelux van het Zwitserse merk Enia-flooring weten te krijgen. "Trots mogen wij nu vertellen dat het ons weer gelukt is een voor Nederland vrij unieke pvc-vloer op de markt en onze winkels te mogen brengen", zegt Romy Derksen mede eigenaresse van house of Floors.

Wat is er zo bijzonder aan deze pvc-vloer? En is er niet al genoeg aanbod? "Enia-flooring is als producent marktleider in Zwitserland en heeft met de collectie Larix XXL (die al enige tijd in een groot succes is) de pvc-vloer in zijn uitstraling en vormgeving een nieuw level bereikt."Matter dan Matt
"Het uiterlijk van verbazingwekkende trouw aan het origineel in combinatie met de nieuwste technologie maakt Larix-XXL een echte wereldprimeur", aldus Romy. Met een glansgraad die met 50% is verminderd tegenover vergelijkbare pvc vloeren op de markt, is de Larix uniek met zijn Supermatte look, samen met een toplaag van 0.55 en het XXL-formaat met gesynchroniseerde structuren maken de vijf eiken- en vier betonlook kleuren echt indruk.

Bovendien maakt de Larix XXL-collectie ook indruk met de nieuwste technologie. De innovatieve lichte ABA-technologie, De gewichtsoptimalisatie en vooral de buitengewone combinatie van een XXL-plank met een lengte van meer dan 1,80 m. De larix XXl collectie is voorlopig te verkrijgen in een dryback en een 7 mm klik pvc.'Staan voor iets bijzonders'
Romy vervolgt: "Wij bewijzen maar weer dat wij voor iets bijzonders staan met ons bedrijf, Ook hebben wij sinds deze zomer de eigen productie pvc-overzetreden en trap renovatie opgestart en hebben deze al ruimschoots entree gevonden bij onze klanten.

Pvc-overzettreden en renovatie traptreden die gelijk zijn aan de aangeboden pvc vloeren in ons assortiment, waarmee wij in staat zijn een compleet plaatje aan te bieden aan de winkelier en stoffeerder."

Meer informatie:
House of Floors
Veldhoekweg 1/4
7161 RW Neede
info@houseoffloors.nl
www.houseoffloors.nl

Publicatiedatum: