Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Dwarfs haalt nog eens dertig miljoen op

E-commercescale-up Dwarfs heeft bij een nieuwe investeringsronde dertig miljoen euro opgehaald. Begin 2022 liet het bedrijf weten te mikken op ongeveer vijftig miljoen euro. Het geld komt bovenop de dertig miljoen die Dwarfs in augustus vorig jaar al ophaalde. De webshop-opkoper wil het geld onder meer gebruiken voor nieuwe overnames. Zo'n tien miljoen zal gebruikt worden om op korte termijn overnames te doen. Voornamelijk kleine en middelgrote webwinkels te acquireren. Dat meldt RetailTrends.


Demian Beenakker, Bas Urlings en Michiel van der Meer van Dwarfs.

Eerder dit jaar vergeleek Emerce Dwarfs met fonQ: "In zekere zin lijken de bedrijven op elkaar, of de voorloper daarvan: Mailorder Solutions. Dat was ook een geheel van kleine, specialistische winkel. Het verschil is dat de Utrechtse start-up zelf geen infrastructuur heeft maar die van derde partijen gebruikt. Fulfillment en logistiek van bol.com en Amazon en connecties tot marktplaatsen bijvoorbeeld met Channable en ChannelEngine."

Meer informatie:
Dwarfs
Computerweg 22
3542 DR Utrecht
info@dwarfs.io
acquisitions@dwarfs.io
www.dwarfs.io

Publicatiedatum: