Estillon breidt IMO-assortiment verder uit

Estillon, producent en leverancier van ondervloeren en -tapijten, heeft het assortiment met een IMO-certificering verder uitgebreid. De Duralay LVT Multi-Fit 1,5 mm is speciaal ontwikkeld voor PVC vloeren. Deze veelzijdige ondervloer is geschikt in combinatie met vloerverwarming, reduceert het contactgeluid met 10 dB Δllin en heeft een IMO-certificering.Flamecheck is een IMO gecertificeerd ondertapijt samengesteld uit gerecycled polyurethaan schuim. Geschikt voor double-stick en stretch-fit installatie van tapijt. In tal van projecten is met de succes de 6 mm variant geïnstalleerd. Daarom zijn er nu 2 nieuwe kwaliteiten toegevoegd de Flamecheck 4 mm en de Flamecheck 8 mm. 

De vertrouwde IMO-kwaliteiten Fenixbase 4,6 en 8 mm en Oceanbase contract FR 6mm ondertapijten maken het IMO-assortiment van Estillon compleet. Deze kwaliteiten vallen onder de Best Base collectie van Estillon, een range ondertapijten die milieuvriendelijk zijn geproduceerd. Het schoon gerecycled rebond polyurethaan schuim zorgt voor een stabiele, duurzame installatie en versterkt de ervaring van luxe en comfort van het tapijt.IMO
Om de veiligheid op schepen te waarborgen, hebben de Verenigde Naties de International Maritime Organisation (IMO) in het leven geroepen. Deze organisatie ziet erop toe dat de veiligheids- en milieueisen aan boord van schepen worden nageleefd.
IMO geeft ook certificering af voor producten die aan deze strenge eisen voldoen. 

Een van de belangrijkste onderdelen van de IMO-certificering is de FTP (Fire test procedure). Het product wordt uitgebreid getest op brandbaarheid van oppervlakte en rookontwikkeling.

Volgens IMO (the International Maritime Organization) beschikken de producten van Estillon over uitstekende brandwerende eigenschappen en is de kwaliteit van het productieproces gegarandeerd. 

Meer informatie:
Estillon
Linie 25
5405 AR Uden
0413 427 427
info@estillon.nl
www.estillon.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven