Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Table du Sud lanceert Augmented Reality-tool

Table du Sud lanceert deze week haar nieuwe Augmented Reality-tool waarmee je vanuit de 3D- configurator een geconfigureerde Table du Sud-tafel ook echt in de betreffende ruimte kunt zetten. 

3D configurator - Table du Sud
Table du Sud kenmerkt zich door op maat gemaakte tafels die worden gemaakt in de eigen werkplaats in Heeze, door ambachtslieden met passie voor het vak. Table du Sud heeft nu naast fysieke showrooms en een online winkel, iets nieuws gelanceerd; namelijk de Augmented Reality-tool.

''Hiermee kan je iedere soort tafel van Table du Sud in jouw ruimte plaatsen, om te kijken of de tafel goed past binnen jouw interieur - qua stijl maar ook zeker qua maat. Met deze nieuwe technologie hoeft de consument dus niet eerst naar de winkel om foto's te maken en de tafel op te meten. Vanaf nu kan dit gewoon lekker vanuit huis.''

Voor ieder interieur is er een passende tafel binnen de Table du Sud-collectie. 

Over Table du Sud
Table du Sud is vooral bekend door de op maat gemaakte tafels die worden gemaakt in de eigen werkplaats in Heeze, door ambachtslieden met echte passie voor het vak. Deze werkplaats wordt ook wel 'het kloppende hart' van Table du Sud genoemd. Het Brabantse interieurmerk werd eind 2014 opgericht door twee jonge broers, die het avontuur begonnen met een zelf getimmerde bartafel. Op dat moment konden zij niet vermoeden dat het bedrijf in korte tijd een dusdanig groot succes zou worden.

Naast kwaliteit, design, maatwerk en gebruiksvriendelijkheid is duurzaamheid een belangrijke pijler voor Table du Sud. Zo koopt het bedrijf alleen in bij partijen met de juiste duurzaamheidskenmerken en werkt het samen met Trees for All, een stichting die CO2 compenseert en nieuwe bomen plant. De energie voor de bedrijfsvoering wordt, door de plaatsing van 1.800 zonnepanelen op het dak van het hoofdkantoor, duurzaam verkregen. 

Meer informatie:
Table du Sud
www.tabledusud.nl 

Publicatiedatum: