Praxis laat niet één stelling op zijn plek staan

Hoewel de klanten van Praxis Etten-Leur de afgelopen periode gewoon bij hun favoriete bouwmarkt terecht konden, was het er drukker dan normaal. De winkel werd namelijk grondig verbouwd. Op de gipsplaten stelling na, is er niet één stelling op zijn plek blijven staan. Alle presentaties zijn opgefrist en onder andere de vloeren- en verfafdeling zijn flink uitgebreid.“Prachtige winkel met trots team”
Babice van de Ven-van Heeswijk, franchisenemer van Praxis Etten-Leur, is blij dat klanten vanaf de 30e weer terecht kunnen in een opgeruimde én opgefriste winkel: “We hebben een prachtige en fijne winkel opgeleverd waar de nieuwste look & feel van Praxis tot zijn recht komt. Naast de grotere afdelingen voor vloeren en verf hebben we een nieuwe deurenpresentatie en het nieuwste assortiment lampen. Ook zijn bij het herinrichten van de winkel de assortimenten zo veel mogelijk logisch bij elkaar geplaatst. Zo staat bijvoorbeeld het sanitair installatiemateriaal nu in de buurt van de kranen en is het voor klanten nog makkelijker om snel de benodigde spullen voor hun klus te vinden. Daarnaast hebben we de keuze in ijzerwaren uitgebreid en hebben we verkooppleinen met seizoensproducten geïntroduceerd. Maar het belangrijkste is dat er een trots team rondloopt dat graag onze klanten ontvangt en zo goed mogelijk helpt.”Praxis Etten-Leur is onderdeel van de Beste Brabantse Bouwmarkten, waar ook Praxis Oudenbosch, Roosendaal en Bergen op Zoom onder vallen. Babice: "De franchise-mentaliteit merk je in onze winkel aan service gericht personeel met kennis van zaken. Daarnaast is er onderling veel collegialiteit, zo is er tijdens de verbouwing door de andere winkels hard meegeholpen."Meer informatie:
Praxis
www.praxis.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.