Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Laatste kans om te stemmen op de genomineerden van De Interieur Club Awards

Aanstaande vrijdag 2 december worden De Interieur Club Awards uitgereikt in de Molteni&C|Dada Flagship Store in The Valley in Amsterdam. Tot woensdag 30 november kan er gestemd worden op de genomineerde interieurprofessionals.


De genomineerde interieurprofessionals van Atelier ND Interior, La Nena, Vonn Jansen, Studio Noun, Nox Studio en Betül Canbaz.

De Interieur Club Awards zijn de jaarlijkse prijzen voor de interieurbranche met een vakjury bestaande uit hoofdredacteur Evelien Reich (ELLE Decoration), trendforecaster Jan Agelink en interieurontwerper Linda Lagrand. Door de vakjury is per categorie een shortlist gemaakt met drie genomineerden.

Uiteindelijk bepaalt het publiek wie er dit jaar met de felbegeerde Awards naar huis gaan. De prijzen die te winnen zijn:

  • Interieurprofessional van het jaar
  • Interieurtalent van het jaar

De Awards worden uitgereikt tijdens de zesde netwerkborrel van De Interieur Club. Dit netwerkevent is uitverkocht en er is al een nieuwe datum gepland voor de zevende editie op vrijdag 17 maart op een hele mooie locatie in Amsterdam. Vanwege de vele luisteraars van podcast in België gaat De Interieur Club in 2023 de eerste netwerkborrel op een toffe locatie in Antwerpen organiseren op vrijdag 12 mei. De kaartverkoop voor beide netwerkborrels is al begonnen.

Breng hier je stem uit en bestel via deze link kaartjes voor de netwerkborrel van De Interieur Club.

Meer informatie:
De Interieur Club
[email protected]
www.deinterieurclub.com

Publicatiedatum: