Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Jeroen van Spektakelwonen maakt custom porseleinen beelden voor Patty Brard

Jeroen Speksnijder van Spektakelwonen was vertegenwoordigd op de VT Wonen en Designbeurs met zijn buitensporige assortiment. Ook had hij een selfie moment gecreëerd op de beurs waar mensen met de porseleinen panter en tijgerbeelden uit Italië op de foto konden.

Jeroen; “Een van mijn medewerkers stuurde me op de beurs een berichtje dat Patty Brard bij de beelden stond! Ik wist wel van haar meubellijn met de panter printen, dus begreep het wel. Ik ben er toen meteen heen gegaan om kennis met haar te maken. Wild enthousiast was Patty over de beelden. Toen ik vertelde dat we haar specifieke print op de beelden konden laten maken, de print die ze ook gebruikt voor haar meubels, wist ze niet wat ze hoorde.”

''Dat wil ik! Vervolgens hebben wij een prototype laten maken voor haar. Deze werd meteen goedgekeurd en zijn we als een speer gaan laten produceren in Italië. 4 verschillende maten, allemaal met dezelfde “Patty”print. De modellen worden morgen officieel gepresenteerd door Patty op de Margriet Winterfair in de Brabanthallen. Wij kunnen nagenoeg elke print op de verschillende dierensoorten die we voeren laten maken. Alles wordt ambachtelijk met de hand in Italië gemaakt. Wat een ambacht en vakwerk. Een superleuke opdracht en samenwerking. Wie weet leidt dit tot meer opdrachten van bedrijven die iets speciaals willen. Wij staan overal open voor en gaan graag met creatieve proces in met potentiele klanten.''

Meer informatie:
Spektakel Wonen
jeroen@spektakelwonen.nl 
www.spektakelwonen.nl 

Publicatiedatum: