Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Dit zijn de interieurkleuren- en trends voor 2023

Er wordt al veel gespeculeerd wat de nieuwste trends zijn op het gebied van interieur en wonen voor het komende jaar. Er zijn al enkele beurzen geweest en daar lieten veel leveranciers hun nieuwste collecties, met daarbij specifieke kleuropstellingen, zien. Magazine ELLE zet enkele trends voor 2023 op een rij.

1. Bold statements 
Felle kleuren met een gedurfd interieur. Dit uit zich in gewaagde, felle kleuren op de muren bijvoorbeeld, maar ook patronen, stoffen en andere elementen in meubilair, verlichting en accessoires. 

2. Warm ton sur ton 
Natuurlijk kleurenpalet, waar aardetinten als zand, taupe en beige op de voorgrond staan. Deze kleuren worden gecombineerd met warme houtsoorten als walnoothout. 

3. Rustgevend blauw
Voor een strak en modern interieur worden diverse blauwtinten gecombineerd; kobaltblauw, pastelblauw, ijsblauw en nachtblauw in combinatie met wit en turkoois. Deze kleur kan op de muur gebruikt worden, maar ook terugkomen in accessoires.

4. Natuurlijk en duurzaam
Niemand kan meer om duurzaamheid heen. De natuur wordt naar binnen gehaald, en er wordt gewerkt met een mix van groen, beige, warme rode en bruintinten. 

5. Paars en groen
Deze kleuren contrasteren met elkaar, vandaar dat ze zo goed gaan samen. Ze geven een warme sfeer aan de ruimte. 

Bron: ELLE

Woonwinkel Casa Gitane speelt in op de huidige trends met hieronder een moodboard wat ze onlangs deelden op hun social media. 

Publicatiedatum: