Interfloor komt met 30e SDN-tapijtkwaliteit

Grafico Project-SDN van Interfloor heeft een kenmerkend uiterlijk door zijn gemêleerde concrete dessin. Geïnspireerd op structuren uit de natuur is dit dessin met schaduwwerking tot stand gekomen met een nieuwe tuftconstructie, met behulp van de State-of-the-Art Myriad Tuftmachine. Dat meldt het bedrijf in een persbericht.

Bij deze productiemethode kunnen alle tuftnaalden van het tapijtgaren individueel aangestuurd worden en unieke dessins worden verwezenlijkt. Dit is maarliefst de 30e Solution Dyed tapijtkwaliteit van Interfloor.Door-en-door geverfde garen
Tapijt van dit door-en-door geverfde garen heeft dermate veel voordelen ten opzichte van ‘gewoon’ gekleurd tapijt dat het zijn investering meer dan waard maakt. Het is gebruiks- en onderhoudsvriendelijk en dankzij de vlekbestendigheid en kleurvastheid van SDN-filamenten zal deze vloerbedekking vele jaren zijn schoonheid behouden.

Makkelijk schoon te maken
Door het dessin zullen pluisjes en eventueel toch ontstane vlekken al niet snel opvallen. 90% van de vlekken zijn vervolgens met water schoon te maken. De kleuren zijn zeer permanent waardoor zonlicht en ook agressievere schoonmaakmiddelen zoals bleekmiddeloplossingen vrijwel geen schade kunnen aanrichten. Dit maakt ook Grafico Project-SDN geschikt voor het meest intensieve gebruik.Betonlook
Het industriële betonlook patroon van Grafico Project-SDN is gedurfd en stoer en zal in vrijwel ieder interieur een trendy look creëren. Verkrijgbaar in 15 uiteenlopende kleurschakeringen, van ingetogen natuurlijke tinten tot uitgesproken helder groen en intens blauw, kleuren die contrasteren met het industriële uiterlijk van het tapijt. Tevens is de vloerbedekking naast kamerbreed ook verkrijgbaar is in tapijttegels van 50 x 50 cm (op aanvraag en vanaf 50 m²). Mix en match diverse kleuren voor een uitdagende vloeroplossingen.

Meer informatie:
Interfloor
www.interfloor.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.