Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Recordaantal Art Exhibitors op Masters Expo

Dit jaar is de wereld der kunsten ruim vertegenwoordigd op Masters Expo. Nog nooit waren er zoveel kunstenaars aanwezig als nu. Van 24-karaats schilderijen tot antiek en van rock art tot een bijzonder optreden van de nazaat van Vincent van Gogh; in 2022 vult de beursvloer van de Amsterdamse RAI zich met een recordaantal aan exceptionele kunstzinnigen en creatievelingen, die met trots hun beste werken vijf dagen lang presenteren aan de bezoekers van Masters Expo.



De kunstwereld blijft zich continu ontwikkelen; nieuwe kunstenaars treden naar buiten en nieuwe kunstvormen worden gepresenteerd aan het grote publiek. Gevestigde kunstenaars weten ook ieder jaar weer het publiek te verbazen met uitzonderlijke werken. Unieke kunstwerken en exposities verrijken de beursvloer van 8 t/m 12 december in RAI Amsterdam. Masters Expo biedt al sinds het begin een podium aan de meest unieke kunstenaars van ons land, en daarbuiten. Maak kennis met de Art Exhibitors, een recordaantal dit jaar. Bekijk hier de plattegrond van Masters Expo 2022 – The Colourful Edition.

Lees hier meer over de andere exposanten.

Publicatiedatum: