Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

4x6sofa introduceert 3e modulaire zitbank

4x6sofa stapt over naar modulair. Deze banken zijn volledig opgebouwd uit losse elementen. Omdat deze elementen aan alle kanten zijn afgewerkt, kunnen ze ook los van elkaar worden gebruikt. Van de zes modellen banken van 4x6sofa zijn er inmiddels drie volledig modulair gemaakt.

Past bij elke woonwens
Modulaire meubels maken elke woonwens mogelijk en daar worden ze bij 4x6sofa blij van. Oprichter Ellen Oord: ‘Het comfortabele model X2 is al sinds de start van 4x6sofa mijn favoriet. We zijn echt heel erg enthousiast dat deze bank nu met 11 elementen ook zoveel mogelijkheden biedt.’ Het is een zachte en comfortabele modulaire bank met een opvallend aantrekkelijk loungegevoel. Flexibel en comfort gaan hand in hand bij de X2.
En met de extra zachte lendenkussens blijf je het liefst zo lang mogelijk op deze bank zitten. 

Eindeloze mogelijkheden
Modulaire banken geven eindeloos veel mogelijkheden en bij 4x6sofa bedenken we met onze klanten elke week weer nieuwe opstellingen. Een groot eiland met zitruimte aan twee of drie kanten voor royale woningen, soms in wel twee of drie verschillende kleuren.  Woon je juist wat kleiner en wil je af en toe van opstelling wisselen, dan zijn losse elementen ook ideaal. En ga je ruimer wonen, dan is een extra element zo bijbesteld.

Over 4x6sofa
Ruim 5 jaar geleden begon het grote avontuur van 4x6sofa. Voor jeugdvriendinnen Ellen Oord en Suzanne Orie lag de focus direct op de bank, het belangrijkste meubel in ieders woonkamer. Ze ontwikkelden 6 mooie modellen zitbanken voor een scherpe prijs. Betaalbare, kwalitatieve banken in 4x6=24 kleuren: klanten oriënteren zich online en kunnen proefzitten in de ruime showroom in Naarden.

Meer informatie:
4x6sofa
contact@4x6sofa.com 
www.4x6sofa.com

Publicatiedatum: