Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Mars & More viert haar 25-jarig jubileum

Voor Mars & More is 2022 een jubileumjaar; ze bestaan namelijk 25 jaar. In oktober 1997 is het allemaal begonnen en is het fundament gelegd voor de organisatie die het vandaag de dag is.Oprichting van Mars & More
Het begon allemaal 25 jaar geleden, toen Dick van Raalte en Yvonne van Raalte-Mars op een zolderkamer in Zwolle de eerste stappen hebben gezet in het verwezenlijken van hun droom om een eigen bedrijf te beginnen. Ze zijn gestart met agenturen in Engels aardewerk, Iers keukentextiel en linnen. "Al snel kwamen daar handgemaakte kokosmatten bij die wij op voorraad hielden, de start van de groothandel", aldus Dick van Raalte.

Al snel waren Dick en Yvonne succesvol op de buitenlandse markten waarbij met name Duitsland het belangrijkste afzetgebied werd. Daardoor voldeed de naam Mars Agenturen niet meer. Mars & More was geboren en nu al 25 jaar een begrip in binnen-en buitenland. 

Een paar jaar later, in 2001, konden ze hun eerste magazijn en kantoor openen en begon het bedrijf meer vorm te krijgen nadat ze hun eerste werknemers hadden aangenomen. In de jaren die daarop volgden hebben ze de verkoop van hun unieke collecties uitgebreid door middel van de verkoop via Cash & Carry’s in Nederland en op internationale beurzen. Sindsdien zijn ze niet gestopt met groeien en hadden ze zich 25 jaar geleden niet kunnen voorstellen waar Mars & More vandaag de dag staat: duizenden trouwe klanten over de hele wereld, een jaarlijks groeiende collectie, verschillende Cash & Carry’s verspreidt over heel Europa en een sfeervolle webshop.Collecties door de jaren heen
Het assortiment van Mars & More is door de jaren heen ook ontzettend gegroeid. Dick geeft aan: "Vanaf het begin hebben we onze eigen unieke en commerciële  collectie willen ontwerpen, een eigen herkenbaar gezicht met veel onderscheidend vermogen." Tevens was het de passie van Dick en Yvonne om zoveel mogelijk eerlijke natuurlijke materialen terug te krijgen in de interieurs van consumenten. Mens en natuur staan dus centraal bij Mars & More.

Er zijn nieuwe producten bij gekomen en weggegaan, maar er zijn een aantal die altijd zijn gebleven, waar Mars & More zelfs bekend mee is geworden. Bijvoorbeeld de kokosmatten, die 20 jaar geleden werden geïntroduceerd in het assortiment. Maar natuurlijk ook de schapenvachten, windlichten en Gobelin kussens zijn met Mars & More meegegroeid in al deze jaren en uitgebreid met de leukste nieuwe dessins en prints. Dick omschrijft de collectie van Mars & More altijd als ‘stoer met stijl en soms een tikkeltje vreemd’.Een blik in de toekomst
Mars & More staat na 25 jaar niet stil en wil de komende jaren blijven groeien en haar klanten blijven inspireren. Dit willen ze doen door Cash & Carry’s te openen in nog meer landen in Europa, de unieke collecties uit te breiden en vernieuwen met de mooiste producten passend bij elk seizoen. Ook de online omgeving wordt steeds belangrijker voor Mars & More, kortom ze blijven zich ontwikkelen en staan zeker niet stil.Mars & More
Mars & More is groothandel in unieke woonaccessoires en lifestyle producten. Om er zeker van te zijn dat ze trendsettend zijn wordt de collectie continu vernieuwd. In de collecties vind je de missie van Mars & More terug: de natuur terugbrengen in het dagelijks leven van de consument. Het assortiment bestaat uit eigen ontwerpen en met zorg geselecteerde producten door de inkopers.

Mars & More levert snel uit voorraad en alleen aan wederverkopers. De uitgebreide collecties zijn te koop op de Cash & Carry’s TICA Trends & Trade Aalsmeer en Venlo en natuurlijk online op de geheel vernieuwde website www.marsmore.nl. Hier vind je naast alle artikelinformatie, aanbiedingen en veel bestelgemak ook een lookbook met sfeerbeelden die je als klant gratis kunt downloaden.

Meer informatie:
Mars & More
Voltastraat 30-32
8013 PM Zwolle
038 460 6010
[email protected]
www.marsmore.nl

Publicatiedatum: