Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Headlam geeft energiebesparende tips op het gebied van vloeren en gordijnen

 Headlam, groothandel in raamdecoratie en vloerbedekkingen, komt met energiebesparende tips op het gebied van vloeren en gordijnen. 

De verwarming lager?
'Tapijt met een isolerende ondervloer is een uitstekende combinatie om de warmte in huis vast te houden! De warme lucht wordt namelijk vastgehouden door de pool van het tapijt. Hoe hoger de pool, hoe meer warmte er vastgehouden wordt. De verwarming kan daarmee een klein stukje lager, wat niet alleen goed voor je portemonnee is, maar ook voor het milieu.' Lees hier het vervolg.Gordijn isolatie tips
'Kies voor laag over laag voor extra warmte in je huis! Adviseer de combinatie van gordijnen plus binnenzonwering, deze combinatie zorgt voor een goede isolatie. Een gordijn in combinatie met binnenzonwering zoals duplĂ©, zorgt niet alleen voor extra warmte, maar ook voor extra sfeer', aldus Headlam. Hier is meer te lezen over de gordijnen die de groothandel in het assortiment heeft.Vloer isolatie tips
Hoe kun je met de juiste ondervloer op je energierekening besparen?Vloer isolatie tips: Heeft je klant vloerverwarming in huis en ga jij ze voorzien van een nieuwe vloer? Kies dan voor een geschikte ondervloer om optimaal van de warmte van de vloerverwarming te kunnen genieten. 
Op de website van Unifloor wordt uitgebreide informatie verstrekt over de diverse ondervloeren.

Meer informatie:
Headlam
+31(0)570581822
sales@headlam.nl 
www.headlam.nl 

Publicatiedatum: