Nieuw designmerk Loff Design onderscheidt zich in 'Living' en 'Dining'

Loff Design is een klein Nederlands label dat zich richt op de bijzondere en unieke meubelstukken in huis. Met een compacte en verrassende collectie onderscheiden ze zich binnen de meubelbranche. Bij Loff Design draait het om comfort, duurzaamheid en jarenlang plezier.

Inspiratie voor onze collectie vinden wij in het hoge noorden. De collectie kenmerkt zich door eigentijdse vormen, comfort en kwaliteit. We werken enkel met hoogwaardige materialen, als duurzame stoffen en hout met een FSC certificaat. De collectie wordt geproduceerd binnen Europa. En geeft daarmee ook een duidelijk signaal af.

De collectie van Loff Design onderscheidt zich in ‘Living’ en ‘Dining’. De collectie bestaat grotendeels uit modulaire banken, deze vind je terug bij Living. Alle modellen zijn voorzien van een eigentijdse naam. Soms met een knipoog naar het Noorden en soms beschrijft deze naam de bank. Zo kun je bij bank Lazy heerlijk een avondje onderuit. 

''Ook kun je je eigen bank samenstellen. Je hebt keuze uit verschillende modellen en opstellingen. En kies zelf je favoriete stof uit! Of dat nu een okergele velvet of een terra stof is. Loff Design weet je te verrassen.''

Meer informatie:
Loff Design
nina@loffdesign.nl 
www.loffdesign.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven